2777
2789
من 18 سالمه می‌خوام پزشکی آلمان بخونم مدرک زبان‌ هم هيچی ندارم معدل کل هم 18  الان باید چیکار ...

یکاری کن 

برو قبرس دوره عمومیو بخون بعد راحت برو المان یاکانادا 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟ 

مقطع دکتری فیزیو دارم میخونم 

چون ۳_۴ ساعت در هفته کلاسه کلاسارو مجازی شرکت میکنم تو‌سامانه خود دانشگاه که البته هزینه بیشتر داره 

برای عملیم چون اینجا مطب دارم رزومه میفرستم و مقاله و فقط برای امتحانات میرم 

میرم امتحان میدمو میام 

البته یه هفته هم تو بیمارستان باید کار کنم هر ترم که انجامش میدم اینجور نیست که اونجا باشم 

روسیه چطور؟  یعنی دنبال کارای آلمان نرم؟

ببین کلا قبرس مثل ماشین شلیک توپه 

علوم پایه پرورش میده برای تخصص و بالاتر شوت میکنه کشورایی مثل کانادا المان امریکا 

کلا مدرکش بین الملله راحت قبول میکنم دانش اموخته هاشو 

ایران خیلیییی بدو بدو داره برای مهاجرت 

ببین کلا قبرس مثل ماشین شلیک توپه  علوم پایه پرورش میده برای تخصص و بالاتر شوت میکنه کشورایی م ...

خانوادم برای قبرس قبول نمیکنن میگن یا روسیه چون مسکو آشنا زیاد داریم یا هم آلمان 

حالا موندم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

شما چه مدکی دارین؟ چقدر طول کشید تا گرفتین؟ 

خانوادم برای قبرس قبول نمیکنن میگن یا روسیه چون مسکو آشنا زیاد داریم یا هم آلمان  حالا موندم و ...

نمیدونم هرجور صلاح میدونی 

برای PHDکه ازمون داشت باید ازمون میدادم سطح علمیم سنجیده شد و حدودا سخت بود با کلی مقاله نوشتنو رزومه ارائه دادن و قبولی ازمون با نمره بالا بالاخره توبینگن پذیرش کرد 

خانوادم برای قبرس قبول نمیکنن میگن یا روسیه چون مسکو آشنا زیاد داریم یا هم آلمان  حالا موندم و ...

ببین روسیه پزشکیش تا جایی که میدونم ضعیفه

المان هم مردم به شدت نژادپرستی داره در کل اگه میتونی جایی مثل کانادا یا ایتالیا رو انتخاب کن

ببین روسیه پزشکیش تا جایی که میدونم ضعیفه المان هم مردم به شدت نژادپرستی داره در کل اگه میتونی جایی ...

واي چرا اينجوری میگین روسیه بعضی دانشگاه‌ های خیلی خوبی داره مثل لومونوسف که رتبه 65جهانی داره!! 😕