2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره من و بلافاصله ماه بعدش باردار شدم 

من پلی کیستیکم. پارسال لتروزول و امپول یدونه بارداری خارج رحمی تحویلم داد ک فقط حسرت و ناراحتی و از دست رفتن روحیه  برام موند😔

اره من و بلافاصله ماه بعدش باردار شدم 

بعدشم دکترم گفت دارو بهت نمیسازه سعی کن طبیعی باردارشی ولی هرماه ک ۱۵ سیکل رفتم سونو فولیکول غالب نداشتم ۲۰ روز پیش ۳ ماه شده بود ولی پریود نشدمو رفتم دکتر گفت چون ی خارج رحمی داشتی احتمال گرفتگی هست و پیشنهاد لاپار دادگفت هم لوله ها بررسی بشن هم کیستارو حذف کنیم

من پلی کیستیکم. پارسال لتروزول و امپول یدونه بارداری خارج رحمی تحویلم داد ک فقط حسرت و ناراحتی و از ...

منم تجربه سقط دارم خدا بزرگه حتما آزمایش و چکاپ کامل هورمون بده آزمایش خون مربوط به مشکل انعقاد خونم بده من دلیل سقطام مشکل انعقاد خونم بود ،به نظرم تمام آزمایش های لازمو بده بعد اقدام کن

باردار نمیشدم تو اقدام بودم ،نگو که لوله هام مسدودن لاپراسکوپی کردم و دکتر با وجدان همزمان کوتر تخمد ...

حتما مثل من pco بودی. من خیلی میترسم میگن بعداز چندماه تنبلی برمیگرده. بعضیا میگن انجام بده بعضیا میگن الکی دستکاری نکن....از نگرانی روز و شب ندارم😭

بعدشم دکترم گفت دارو بهت نمیسازه سعی کن طبیعی باردارشی ولی هرماه ک ۱۵ سیکل رفتم سونو فولیکول غالب ند ...

خیلی خوبه انحام بده ،و برای گرم شدن رحمت حتما بادکش کرم انجام بده خیلی خوبه هم رحم و هم تخمدانو تقویت و گرم میکنه 

خیلی خوبه انحام بده ،و برای گرم شدن رحمت حتما بادکش کرم انجام بده خیلی خوبه هم رحم و هم تخمدانو تقوی ...

بعداز عمل درد هم داشتی؟ پریودات قبل عمل مرتب بود؟ چندوقت بعد عمل اقدام کردی ک گرفت؟

حتما مثل من pco بودی. من خیلی میترسم میگن بعداز چندماه تنبلی برمیگرده. بعضیا میگن انجام بده بعضیا می ...

نبودم به خاطر سواد کم دکتر و تجویز بیش از حد قرص و آمپول هورمونی تخمدانم کیست ساز شده بود به خاطر تحریک بیش از حد تخمدان 

بعداز عمل درد هم داشتی؟ پریودات قبل عمل مرتب بود؟ چندوقت بعد عمل اقدام کردی ک گرفت؟

اره همیشه پریودم منظم بود،یک ماه بعد از عمل اقدام کردم و فوری گرفت قبلش با اون همه دارو و هورمون باردار نمیشدم در حالی که بعد از عمل طبیعی باردار شدم

اره همیشه پریودم منظم بود،یک ماه بعد از عمل اقدام کردم و فوری گرفت قبلش با اون همه دارو و هورمون بار ...

ممنونم ازت ک تجربتو برام گفتی.انشالله سالم و تندرست و شاد باشی گلم. التماس دعا دارم ۵ ساله ازدواج کردم نزدیک دوساله اقدامم.  مشکلمم تنبلی تخمدان و عدم تخمک گذاری و پریودای بشدت نامنظمه

اره همیشه پریودم منظم بود،یک ماه بعد از عمل اقدام کردم و فوری گرفت قبلش با اون همه دارو و هورمون باردار نمیشدم در حالی که بعد از عمل طبیعی باردار شدم