2777
2789

سلام خانوما.من امروز شروع کردم .هیچ بارش رو موفق نشدم ازش جیش و پی پی بگیرم تو دستشویی با این ک ۳۰ دقیقه یکبار بردمش سه بار ریخته تو لباس زیرش .چیکارکنم‌.لطفا تجربه ای دارین بفرمایین 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ سال و هشت ماه

من فکر کردم زیر ۲ ساله. پس زود نیست با صحبت کردن و تمرین تا یک هفته دیگه نتیجه میگیری

دختر من ۲ سالشه میخوام از پوشک بگیرم تنبلیم میاد

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازین قصری ها بگیر خیلی خوبه من چقدر حرص خوردم. هی دعوا اعصاب خوردی ... صد بار میگفتم جیش داری جیش داری؟

می‌بردم دستشویی جیش نمی‌کرد میومد بیرون جیش میکرد... ازون خریدم اصلا نفهمیدم چه جوری از پوشک گرفته شد به هوای اون چون دوسش داشت فکر کن چند ساعت بیرون بودیم جیش نمی‌کرد تا میومدم خونه میگفت جیش دارم پوشکش خشک خشک بود باز میکردم میرفت رو اون می‌شست جیش کردن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من فکر کردم زیر ۲ ساله. پس زود نیست با صحبت کردن و تمرین تا یک هفته دیگه نتیجه میگیری دختر من ۲ سال ...

نه کن میبرمش اونم میاد اما بین فواصل بردن من کارشو میکنه

ازین قصری ها بگیر خیلی خوبه من چقدر حرص خوردم. هی دعوا اعصاب خوردی ... صد بار میگفتم جیش داری جیش دا ...

خب بعدش دوباره از اون قصری ترکس بدیم یه مرحله ی جداس

خب بعدش دوباره از اون قصری ترکس بدیم یه مرحله ی جداس

نه ترک کردن نداره توالت هست دیگه مثل توالت فرنگی 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡