2777
2789
عنوان

رمان خووووناااااا بیاین لطفا

114 بازدید | 15 پست

من خودم رمان خووون حرفه ای هستم😁 سلام علیکم رمان جذاب با قلم قویی میخوام هرچی میخووونم از بس ابکیه مسخره اس نصف ول میکنم یه چیز معرفی کنین که عالی باشه باتشکر🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدت همشون آبکی شده من دیگه نمیخونم رمان طلایه فقط دوست دارم مطمعنم خوندیش

همون دختره که شوهرش اصلا ندیده بودش که چقد خوشگله و طبقه بالا زندگی میکرد؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خوندم🫠

اسی یه چند تا رمان درجه یک معرفی کن ببینم واقعا رمان خونی یا نه .. منم بگم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

صد سال تنهایی

برباد رفته

آنا کارنینا

اتاق کابین ۱۰

ابله

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره 

داستان کلیش و ایده ش جذاب بود ولی من یادمه خیلی حوصلم سرمیرفت زیاد می‌رفت تو حاشیه و اتفاقای الکی همه رو رد میکردم

اسی یه چند تا رمان درجه یک معرفی کن ببینم واقعا رمان خونی یا نه .. منم بگم

هر کدومو نخوندی بخون عالین

تو لیست چیا نخوندی؟

مائده فلاح🌸

برای مریم

کنار نرگس ها جا مانده ای

با سنگ ها آواز میخوانم

نخ به نخ دود میکنم شب را

پروانه شفاعی🌸

شکارچی پروانه ها

به ساز دلم

لاله رخان

از تبار لیلی ام

آزیتا خیری🌸

بوی درختان کاج 

خانه امن

کوچه دلگشا

ماهی زلال پرست

من غلام قمرم

عنکبوت

شاخه نبات

بی گناهان 

فصل میوه های نارنجی

دختر آبان

ای مهربان چراغ بیاور

نشسته در نظر

بهاره حسنی🌸

ناگفته ها

یادداشت های یک گمشده 

جمعه سی ام اسفند

توطئه های خانوادگی

فانوس دریایی

پگاه 🌸

اسطوره

تب

بن بست ۱۷

نیلا🌸

عبور از غبار

میم.بهارلویی🌸

نامهربان من کو

پنجره جنوبی

نمک گیر

شب چراغ

میدرخشد

بهت اصلا نمیاد

بلاگردون

عاطفه منجری🌸

حاجی منم شریک

چه رقیبی

منیر کاظمی🌸

اندوه باکره

شقایق لامعی 🌸

نیکوتین

تموم شهر خوابیدن

بد خوب

هشت متری

لادن صهبایی🌸

موهایم را بباف

سرو روحی🌸

نبض خاموش

تشریفات

تاروت

چاو چاو‌

دلان🌸

سقوط

عادله حسینی🌸

آنتیک

ثانیه ی هشتاد و شش ام

لوکیشن

بهار برادران🌸 

درجه لعل 

زکیه اکبری🌸

یلدای بی پایان 

کلنجار

شایسته کریمی🌸

من سرکش

دریا دلنواز🌸

کنعان 

آمنه قیصری 🌸

قرار ما زیر درخت توت

من دختر ابراهیم

رهایش🌸

هجوم وهم بیابان ها

میان لاشه ی ایستگاه متروکه

هر کدومو نخوندی بخون عالین تو لیست چیا نخوندی؟ مائده فلاح🌸 برای مریم کنار نرگس ها جا مانده ای ...

اووووو چقد رمان من تقریبا همشو نخوندم ... اسطوره رو اصلا دوست نداشتم اینجوریا رو بگو از لیست حذف کنم ..نا گفته ها و تب رو خوندم .. ماهی زلال پرست و عبور از غبار رو‌هم خوندم .. خط به خط عبور از غبار رو حفظم .. کدوم رمان مث این دوتان..رمانای عجیب غریب غیر منطقی و قلم قلمبه سلمبه دوست ندارم...

راستی موج نهم و بی تابی از نیلا رو بخون خیلی قشنگن

اووووو چقد رمان من تقریبا همشو نخوندم ... اسطوره رو اصلا دوست نداشتم اینجوریا رو بگو از لیست حذف کنم ...

شاهکار

قراری که عاشقانه نبود

جمعه سی ام اسفند 

لوکیشن

تب تند پیراهنت

طومار

پروانه میخواهد تورا

من اینا رو خیلی دوس دارم بنظرم خیلی قشنگن البته رمان سلیقه ایه موج نهم و بی تابی رو خوندم

اگه رمان های نیلوفر قائمی فر دوس داری اونم چند تا رمان داره که بنظرم قشنگه

شاهکار قراری که عاشقانه نبود جمعه سی ام اسفند  لوکیشن تب تند پیراهنت طومار پروانه میخواهد ...

خیلی وقته رمان نخوندم ..هر رمانی بهم میگن دانلود میکنم دو صفحه هم نمیتونم بخونم.. اینا رو هم ببینم .. ممنونم