2777
2789

امسال دوازدهم هستم و رشتم تجربیه 

تابستون دهم خوندم یازدهمم خوب خوندم ولی هیچکدوم تستی کار نکردم 

این تابستون شروع کردم ولی بعد از یکماه انگیزم از دست دادم به طور کلی بگیریم دروس اختصاصیم پایشون قویه و ۸۰ درصد مباحث نیاز به درسنامه ندارم ولی عمومی صفر صفرم 

بنظرتون از همین هفته تا تیرماه که کنکوره بصورت جدی شروع کنم و مدرسه نرم ، میتونم رتبه ی زیر هزار تا ۲۰۰۰ بیارم؟

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت خوبه بخونم؟

صبح تا شب یکسره بخون اگر میخوای فرهنگیانم خوبه پزشکی اشباع شده من خیلی ساله از درسم گذشته فرلموش کردم ولی یادمه کتاب زیستمو دقیقا چهل دور خوندم 

صبح تا شب یکسره بخون اگر میخوای فرهنگیانم خوبه پزشکی اشباع شده من خیلی ساله از درسم گذشته فرلم ...

باشه عزیزم مرسی 

ن فرهنگیان نمیخوام حتما پزشکی دوس دارم اگ نشد یسال دیگ میخونم ولی امیدم به امساله

باشه عزیزم مرسی  ن فرهنگیان نمیخوام حتما پزشکی دوس دارم اگ نشد یسال دیگ میخونم ولی امیدم به ام ...

چی بگم والا پزشکی هم برای بچه پولدارا خوبه که مطب بزنن وگرنه برای ما معمولیا تا سیو سه سیو چهار هیچ درامدی نداره ان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم 

چی بگم والا پزشکی هم برای بچه پولدارا خوبه که مطب بزنن وگرنه برای ما معمولیا تا سیو سه سیو چهار هیچ ...

ای بابا😂 

حالا قبول شدم به اونشم فکر میکنم

ببین کیفیت مطالعت باید بالا باشه نه ساعت مطالعه

تمرکزت باید روی تست زنی باشه 

درسنامه رو یکبار درست و حسابی بخونی و تا میتونی تست بزن

حتما آزمون شرکت کن و طبق بودجه بندی آزمون ها برنامه ریزی کن و بخون

عوضش سن ۳۳ ،۳۴ که به درآمد برسن  درآمد دو سه سالشون به اندازه درآمد ۲۰ ساله یک معلم استخدام دو ...

عزیزم من شغل ازاد دارم درامدم با دختر دایی چهل سالم که دندونپزشکه یکیه ادم تو هر شغلی اگر با خلاقیت و تمرکز کار کنه و خدا هم پشتش باشه و قسمتش باشه به نتیجه تلاشش میرسه