2777
2789
عنوان

کیست درموئید

163 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

به یک نفر گفتن این کیستو داره ولی فعلا خطرناک نیست تا موقعی که اندازش تغییر نکرده و ایجاد مشکل نکرده برداشتند لازم نیست.بعدم اینکه دکتر گفته موقع زایمان اگه خواستی میکس بردارن

شما تجربه داشتین

مادرم از کودکیش با خودش داره...

بعد ۴۵سال با ۳ تا زایمان و ۱ سقط... تازه ۲سال پیش فهمید که کیست درموئید داره...

خیلی نگران بود میخاست عمل کنه درش بیاره.‌

خیلی دکترای خوبی رفت... آخرین دکترهم بهش گفت چیکارش داری مونده دیگه این با تو دوست شده🤭😂 بزار بمونه. نمیخاد عمل کنی...

فقط هر ۶ ماه میره سونو که یوقت بزرگتر نشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

مادرم از کودکیش با خودش داره... بعد ۴۵سال با ۳ تا زایمان و ۱ سقط... تازه ۲سال پیش فهمید که کیست درم ...

ممنون آخه این بیچاره میترسید برای بارداری یا بعد ازدواج براش مشکل پیش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون آخه این بیچاره میترسید برای بارداری یا بعد ازدواج براش مشکل پیش نیاد

اهان مجرده

ببین باز بستگی به اندازه ی کیست داره.. بنظرم اول بره یه دکتر خوب و یه سونوگرافی خوب و دقیق بده.. که خیالش راحت بشه..

بعدشم به دستور پزشک هر۶ماه یکبار سونو بده ببینه یوقت بزرگتر نشه یا نترکه خدای نکرده...

واسه مامان من که فعلا نگران کننده نیست. خدارا شکر

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨