2777
2789
عنوان

بهترین مارک پوشک چیه؟؟

1507 بازدید | 16 پست

به خصوص برا اون اوایل که نی نی زود باید تعویض شه و دسشوییش رقیق تره

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هردو بچم و مولفیکس استفاده کردم.گرونتر که ترکیه ای هست ارزون ترم هست ولی مولفیکس واقعا کیفیتی عال ...

مولفیکس ترکیه رو از کجا باید پیدا کنم؟ 

دی. جی کالا و اینجور چیزا ایرانیش رو داره

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

مولفیکس.من دختر اولم فقط پمپرز میساختش و واقعا هم عالی بود.دومی مای بیبی گذاشتم افتضاح بود.مولفیکس گذاشتم بهتره از اون.خواهر کوکومی پیشنهاد داد خداشاهده فقط یه دونه استفاده مردم انقدر که بدرد نخوره.بارلی هم دوستم استفاده می مرد میکفت راضی نیستم اصلا ازچند نفری شنیدم هانیز پوشک خوبی هست ولی خودم تجربه ای نداره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مولفیکس.من دختر اولم فقط پمپرز میساختش و واقعا هم عالی بود.دومی مای بیبی گذاشتم افتضاح بود.مولفیکس گ ...

هانیز رو منم شنیدم

مولفیکس.من دختر اولم فقط پمپرز میساختش و واقعا هم عالی بود.دومی مای بیبی گذاشتم افتضاح بود.مولفیکس گ ...

ولی من کوکومی فقط راصی بودم عالی بود، سال98، ولی الان نمیدونم چی بخرم واسه بچه دومم، مولفیکس که اون موقع گرفتم داغون بود، همش نم میداد از همه جاش و بوی بد

هر مامان یه چیزی میگه انقدر نظرا متفاوته گیج شدم. 

کاش میشد پمپرز بگیرم هیچ کس ازش بد نگفت اما خیلی گرونه 50 تاییش 1 میلیون. 

هر مامان یه چیزی میگه انقدر نظرا متفاوته گیج شدم.  کاش میشد پمپرز بگیرم هیچ کس ازش بد نگفت اما ...

من سال ۹۷ بسته ۳۰تاییش می خریدم ۵۷🥴

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست