2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی کمکم میکنید لطفا

473 بازدید | 17 پست

برای اولین بار دارم میرم زیارت امام رضا ولی اصلا بلد نیستم چطور باید زیارت کنم میشه بگید وقتی میرید زیارت امام رضا چه ادابی رو رعایت میکنید؟ 

لطفا یه توضیح کامل به من بدید🥲

Follow your dream؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضو دو رکعت نماز حاجت بخون تو قنوتش ب فارسی هررر چ میخوای دعا کن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب وقتی بری معمولا تا نگاهت ب گنبد بیافته گریه میکنی ناخوداگاه بعد برو سلام بده صلوات خاصه امام رضا رو بخون بعد زیارتنانه همه چیو توضیح داده اونو بخون بعد قشنگ زیارت کن هرچی دلته بهش بگو ب زبون خودت بعد بیا برون بشین تو حیاط صحن اسمال طلا یا همون انقلاب اگه دوست داشتی ی زیارت عاشورا ب نیت جامونده ها بخون ی زیرزمین داره اونجام برو  دو رکعت نماز زیارتم بخون اگه خلوت بود زیر قبه یا پیش همون ضریح بخون ما میریم معمولا شلوغ میشه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

عزیزم‌من غسل زیارت میکنم و وقتی وارد میشم دعاهای مخصوص که اونجا داخل حرم نوشته شده رو میخونم و بعد وارد حرم میشم 

هل نمیدم،چون حق الناسه یکم صبر کن روانتر شه بعد برو جلو 

دیگه همین کار خاصی نمیکنم

فقط نماز حاجت و سوره یس تو حرم بخون برای حاجت روایی خوبه.التماس دعا دارم خیلی زیاد

یه غسل زیارت کن 

هرباررفتی باوضو باش 

خواستی زیارتنامه داره اونو بخون ...

ذکر صلوات به لب داشته باشی خوبه 

اونجا نماز زیارت هم بخون مثل نماز صبح فقط بانیت نماز زیارت

حتی میتونی این نماز زیارتی رو به نیابت از کسانی که میخوای ،بخونی

خلاصه با زبان حال دلت با امام مهربان درددل کن...راحت بدون کلیشه

التماس دعا 

هیچی وقتی میری حرم، امام رضا میاد بغلت میکنه واقعا حس میکنی که چقدر سبک شد

دوست داشتی زیارتنامه بخون ولی اگه روز اول فقط بشینی باهاش درددل کنی بهتره

اونجا کتاب هست توش دعا و زیارت زیاد داره از اون کمک بگیر

دعای امین الله هم بخون

برای منم دعا کن، به آقا بگو فاطمه خیلی دلش تنگ شده دعوتش کن بیاد

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.