2777
2789
عنوان

غذا پیشنهاد بدین همهههه

633 بازدید | 46 پست

هر غذایی که میدونین 

چون بیشتر وقتا نمیدونم‌چی درست کنم 🤦🏻‍♀️

پس هر چیزی که به دهنتون میرسه بنویسد تا استفاده کنم🙏

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 

من میخام برای شام بادمجون سرخ کنم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتلت

کوکو

میرزاقاسمی

املت

الویه

کشک بادمجون

عدسی

خورا‌ک قارچ و لوبیا

زرشک پلو مرغ

باقالی پلو با گوشت

پلو هویج

عدس پلو

قیمه پلو

لوبیا پلو 

نخود پلو

شوید پلو

آبگوشت

قورمه سبزی

قیمه

قیمه بادمجون

خورش بامیه

سالاد ماکارانی

اسنک

پیتزا

تاس کباب

کباب تابه ای

جوجه تابه ای

ماکارانی

فلافل

مرغ سوخاری

ناگت

سالاد دارم  نمی‌دونم استانبولی درست کنم یا پیتزا بگم بخره شوهرم یا سیب زمینی سرخ کنم  مو ...

خب اولیش پیتزا اگر میتونی بخری 

دومی استانبولی‌

و در اخرررررر سیب زمینی سرخ کرده

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 
من میخام برای شام بادمجون سرخ کنم 

منم میام خونتون

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.