2777
2789
عنوان

وقتی تعبیر خواب بدتون

42 بازدید | 8 پست

وقتی خواب بدتون تعبیر میشه و به اتفاق خیلی بد براتون میوفته چیکامیکنین بعدش؟؟ 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

هیچ چ کاری از دستم بر میاد

من ی مدت قبل خواب دیدم خونه بابابزرگم ختم دارن ی هفته بعدش بابابزرگم یهویی فوت کرد

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
هیچ چ کاری از دستم بر میاد من ی مدت قبل خواب دیدم خونه بابابزرگم ختم دارن ی هفته بعدش بابابزرگم یهو ...

خدارحتمشون کنه من برام یه اتفاق خیلی بد افتاد الان دارم میلرزم از شدت ترس دیشبم خواب جن دیدم ک ازشون میترسیدم بنظرم الان انقدر زود تعبیر شد ذکر گی چیزی منظورم برای ارامش روح 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که بعد خواب بد صدقه میدم و اگه واسه کسی تعریف نکرده باشم خودمو سرزنش نمیکنم چون میگن خوابو واسه کسی تعریف نکنید و دنبال معنی تعبیرش نرید تا تعبیر نشه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

اولا که بعد خواب بد صدقه میدم و اگه واسه کسی تعریف نکرده باشم خودمو سرزنش نمیکنم چون میگن خوابو واسه ...

واقعا پس درسته من رفتم جستوجو کردم خوابمو فقط اینجا تعریف کردم و تو گوگل خوندم که اگ از جن بترسی اتفاق خیلی بدی میوفته و من الان دارم میلرزم بخودم

خدارحتمشون کنه من برام یه اتفاق خیلی بد افتاد الان دارم میلرزم از شدت ترس دیشبم خواب جن دیدم ک ازشون ...

ب نظرم تعبیر جن و اینا نشونه ترسه ک تو مغز و روحته تعبیری نداره 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
واقعا پس درسته من رفتم جستوجو کردم خوابمو فقط اینجا تعریف کردم و تو گوگل خوندم که اگ از جن بترسی اتف ...

ممن دوست ندارم دیگه بهش فکرکنم ولی منم میترسیدم یه شب اتفاق بدی واسم افتاد درمورد همون موجودی که میگی. ولی از وقتی شروع کردم نماز بخونمو قبل خواب ایت الکرسی و چهارقل بخونم خواب آرومی دارم. موقع هایی شده بود حتی میترسیدم بخوابم که مبادا... 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

ب نظرم تعبیر جن و اینا نشونه ترسه ک تو مغز و روحته تعبیری نداره 

وای نه من چندوقته خیلی ارومم و همش ارامش داشتم دوشبه پشت هم خواب وحشتناک میبینم مال شب قبلمو یادم نیست ولی دیشب که خواب دیدم و تعبیرشو زدم بنظرم اتفاق بدی ک افتاد تعییرشه

ممن دوست ندارم دیگه بهش فکرکنم ولی منم میترسیدم یه شب اتفاق بدی واسم افتاد درمورد همون موجودی که میگ ...

اره شنیدم نمازو اینا رو ولی من نماز میخونمو حتی توخونه هم باگوشیم صدای نوحه میذارمو هرروز اسپند دود میکنم کلا عادتمه اینکارا ولی دیشب خوابشو دیدم انشالله بلا ازهمگی دور باشه