2777
2789
عنوان

مذهبی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 29 پست
ممنونم  مهربون،بهترینا رو برات آرزو میکنم

عزیزم 

خیلی تاثیر داشت

خیلیییییی

فقط یادت باشه اصلا نباید بازش کنی. وقتی تو قلاف رفت نباید دیگه از قلاف در بیاد. منکه میخوان وصیت کنم با من تو قبر بزارن.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره می‌دونم می‌خوام مطمئن باشم آدابشو رعایت کرده باشند قمردرعقرب و اینجور چیزا

میگن موقع نوشتن باید اسم پدر مادر رو بپرسن بعد ب نیتت برات بنویسن،اگه جای مطمعنی پیدا کردی لطفا بهم بگو

نه بابا اصلا کاغذ نمیشه باید ساخت مسلمان باشه قلم مسلمان مرکب مسلمان و پوست اهو پوست اهو رو پرداخت ...

برای چی هست؟

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره
خود همین حاج اقاعه مینویسه؟

بله

من بین چند جا شک داشتم

دادم برام استخاره کردن این و یکی دیگه عالی اومد. یه جای دیگه هم بود که خیلی معروفه اسمشو نمیگم. استخاره اون بسیار بد اومد. منم توکل کردم به خدا که با تمام اصول بنویسه. نماز هم جدا پول میگیره و میخونه ولی خیلی طول میده تا نماز و بخونه یه هفته بعد از رسیدن بسته ات هی باید چک کنی حاج آقا خوندی، اگر بخوای خودت میتونی نماز و بخونی. تو جعبه اش نماز و میفرسته

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزیزم  خیلی تاثیر داشت خیلیییییی فقط یادت باشه اصلا نباید بازش کنی. وقتی تو قلاف رفت نباید د ...

عمر طولانی با عزت داشته باشی

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
عمر طولانی با عزت داشته باشی

همچنین شمااآا

میگن موقع نوشتن باید اسم پدر مادر رو بپرسن بعد ب نیتت برات بنویسن،اگه جای مطمعنی پیدا کردی لطفا بهم ...

اما من شنیدم مهم نمازست که بعد خواندن اون حرز به اسمت میشه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
آره می‌دونم می‌خوام مطمئن باشم آدابشو رعایت کرده باشند قمردرعقرب و اینجور چیزا

فکر نکنم.بشه پیدا کرد.مگر اینکه از ی آدم ک مطمئنی بهش. پاکه بخوای برات بنویسه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
فکر نکنم.بشه پیدا کرد.مگر اینکه از ی آدم ک مطمئنی بهش. پاکه بخوای برات بنویسه

از نت سرچ کن.ادابش هست.خودت با آب مقدس وضو بگیر...شروع کن ب نوشتن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
پوست آهو سخته.رو کاغذ بنویس

میترسم جایی اشتباه کنم ایکاش کسیرو می‌شناختم که آدم خوبی باشه دور و برم ندیدم