2777
2789
عنوان

کسی هست درد دل کنیم؟

196 بازدید | 24 پست

باردارم حالت تهوعم شدیده از خانوادم دورم اونا یه شهر نزدیک شهرمونن همه کارا با خودمه و البته همسرم بتونه کمک میکنه دخترم مدرسه ایه و اینکه سابقه سقط دارم یه دوقلو پارسال سقط کردم الانم هفته ۷ هستم امروز ترشحات زرد پررنگ غلیظ زیاد داشتم بعد پیاده روی نمیدونم باز قراره سقط بشه یا نه😔 قبلیا هم قبل سونو قلب سقط میشدن سه شنبه نوبت سونو دارم.اینقدر سر سقط قبلی اذیت شدم که علایم اضطرابی زیادی پیدا کردم مثل گزگز سمت چپ بدنم وزوز و صدای ضربان قلب توی گوش چپ و راستم و تپش قلب و لرزش بدن .دیگه نمیکشم بخدا بعضی وقتا از اینکه اینقدر ضعیفم حرصم میگیره و از خودم بدم میاد .توروخدا خاطرات و اتفاقات بد اطرافیانتونو تعریف نکنین چون گنجایش ندارم .تاحالا چهاربار باردار شدم و یکیش به ثمر نشسته .اینبار هرچی خواست خدا بود اگه نشد دیگه بیخیال بچه دار شدن میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من تا میتونی استراحت کن .استراحت مطلق بده به خودت .پله نروبالا پایین چیزا مسقط حواست باشه نخوری حتی چیزا نفاخ مث لوبیا نخود نخور ‌بزار سه ماهت بشه بچه سفت بشه .اصلا برو خونه مامانت 

خب عزیز من تا میتونی استراحت کن .استراحت مطلق بده به خودت .پله نروبالا پایین چیزا مسقط حواست باشه نخ ...

همه اینکارا رو کردم .نمیتونم برم بچم مدرسه میره .بخدا اینقد همه چیو رعایت میکنم که تا یکی میگه فلان کارو بکن عصبانی میشم .البته الان منظورم به شما نیستا اونایی که میبینن وضعمو ولی بازم میان نسخه میپیچن تهشم بهم میگن تو دیگه خیلی سوسولی مگه سقط شدن دست منه؟ مگه من میخوام اینهمه بلا سرم بیاد؟😭😭😭

گفتم دخترم بعد ما تنها نباشه بچه دیگه هم بیاریم اما دیگه نمیکشم با این وضع😞

اشکال نداره ترشحاتت،منم بعد فعالیت ک داشتم یا پیاده روی یهویی کلی ترشح،مبومد غصه نخور منم شرایط تورو داشتم دقیقا مثل خودت اما الان بارداری چهارمم رو به سلامتی تموم کردم ونی نی جون داره میشه چهار ماهش ،خانواده خودم و همسرم هم هزاران کیلومتر باهام فاصله داشتن وتنهای تنها ،خدا بزرگه ان شالله چیزی نمیشه عزیزم فقژ یکم تا چهارماهگی استراحتت رو زیاد کن  

همه اینکارا رو کردم .نمیتونم برم بچم مدرسه میره .بخدا اینقد همه چیو رعایت میکنم که تا یکی میگه فلان ...

عزیزم بیشعوری شاخ و دم نداره که. 

بعضیا حرفاشون عینه بار میمونه که میزارن رو دوش دیگران .

حضرت خدیجه هم بچه هاش مرده متولد میشدن طوری که همه پیامبررو مسخره میکردن ولی خدا بهش یه فاطمه داداز همه عالم سرتر.

ان شاالله که به سلامتی فارغ میشی