2777
2789
عنوان

باشوهرم سر مهمونی گرفتن بحثم شد سماور بچمو کپبوندم زمین شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 21 پست
واقعا یکدعوت کردن اینقد سخته!!! اتفاقا منم چندروز پیش همسرمگفت خالم و دعوت کنیم خودم گفتم حتما همه ...

موقعیت هرکس خیلی متفاوته،من مریض شدم چند روز خوب بودم،دپباره مریض شدم،

ازاین حرص دارم شوهرم یک هفته هس محل به من و خونه نامیده تاکارش گیر کرده زبون می‌ریزه که کمک میکنم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وا پس چشه !!!!!!! دیگه رفت و امد فقط امد که نمیشه

میگه اینجای رشته صدانکنم

خب حالیش نیست مریضیم؟؟؟بیان مریض شن میگن از فلانی گرفتیم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سره بچه چرا خالی میکنی

بچم‌نیست،

سماوره دم دست بود نفهمیدم کوبوندمش

سماور بچت اسباب بازی بود؟

ازین حالت پلاستیکیا مادربزرگم از مشهد خریده بود،مسی رنگ قوری اینام داره

میگه اینجای رشته صدانکنم خب حالیش نیست مریضیم؟؟؟بیان مریض شن میگن از فلانی گرفتیم

خوب بگو مریض میشن بابا عجب بی منطق و بیشعوره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خوب بگو مریض میشن بابا عجب بی منطق و بیشعوره

رفت بیرون،ازاتاق اومدم بیرون برم سر سفارشم 

اومد با گل خاست بوسم کنه نذاشتم گفتم اصلا نمخام باهات حرف بزنم

دوباره رفتم اتاق

سرسنگینم باهاش. 

سره بچه چرا خالی میکنی

بچم‌ کلانبود،‌وسیلش جلو دی بود منم پرتاب کردم