2777
2789
عنوان

خندونک

123 بازدید | 62 پست
مشاور خانواده گفت درمقابل عصبانیت پدرت شما لبخند بزن😐😐😐 هیچی دیگه الان دارن از وسط بخیه ام می کنند به جرم مسخره کردن پدر😭😭😭
زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت میکنیم
میخای غیب گویی کنم برات؟ گوشیت الان یا به شارژر وصله، یا رو حالت سکوته!😐 غیر این باشه ناراحت میشم🙄 Bc😂😐
✋ مرد در خانه❗️ همانند نمک است .. اگر رفت زندگی بی مزست . و اگر آمد فشارخون را بالا میبرد. 😱😡💔😔 😨❌ ✋ولی زن در خانه❗️ همانند شکر است .. اگر رفت زندگی تلخ تلخ میشود و اگر آمد شیرینی زندگی را چند برابر میکند. 👍👌☺️😜❤️💐💞 وقتتان بخیر شکریا😋😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻴﮕﻮﺯﻩ😄😄 ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﻴﮕﻪ: ﺍﻳﻨﻮ ﺩﻭﺗﺎﺵ ﻣﻴﻜﺮﺩی، ﻧﻪ خودتﭘﺎﺭﻩمیشدی ﻧﻪ ﻣﺎ ﺯﻫﺮﻩ ﺗﺮﻙ ﺑﺸﻴﻢ😐
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
ﺣﺮﻓﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻭ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ OK harjoor rahati : ﯾﻌﻨﯽ ﺩﻫﻨﺖ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ OK eshkal nadare : ﺩﻫﻨﺖ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ OK bashe : ﺩﻫﻨﺖ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ OK be karet beres : ﺩﻫﻨﺖ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭﯼ ﻛﻪ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻣﯿﻜﻨﯿﺪ OK ﺧﯿﻠﯽ ﻛﻠﻤﻪ ﯼ ﺧﻄﺮﻧﺎﻛﯿﻪ ! ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮔﻔﺖ OK ﺳﺮﯾﻊ ﻓﺮﺍﺭ ﻛﻨﯿﺪ 😐
من اگه اخلاق بچه هام به خودم بره!!! به همین برکت میذارمشون پرورشگاه 😐 بچه اینقدر بی تربیت...󾌯
تفاوت رفتاری مشاهده ی سوسک در ایران و چین . . . در ایران:ماماااااااان سوسک وااااااااااااای جیغ󾌼󾌿󾌿 . . . درچین:به به شام امشبم ردیف شد 󾌶
نامه ای کوتاه به پول . . . . سلام ما رو نمی بینی خوشحالی؟؟؟؟ ㄟ(ツ)ㄏ خاک تو سرت ✋
گفتم ای جنگل پیر تازگیها چه خبر ...؟ . . . نیشخندی زد و گفت دسته تبر !! به تو چه اسکل خر...!!! جنگل ها به خاطر کم آبی اعصاب ندارن ولشون کنید.
همسایمه بالایمون منو صدا زد 😊😊😊😊😊😊 میگه من امشب یه کمی جابجایی اثاث دارم ! نری تو این شبکه های اجتماعی بزنی همسایه بالایی مون شروع کرد😂
سخنی از آرش بزرگ!!! ایشون میفرمایند: تکــــــــــــــــــــــــــون بده💃
جناب قاضی: خب، علت درخواست طلاقتون چیه؟ . . . . . . زن: clash of clans!!!!😳😳 جناب قاضی: جدی ؟ لِولِ شوهرت چنده ؟ میاد تو کلن ما؟؟؟😂😂😂😂😂😂
ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﭼﻴﺴﺖ؟؟؟ . . . . ﻫﻤﻴﻨﻜﻪ ﺷﻤﺎ ﭘﺴﺘﺎﻱ ﻣﻨﻮ میخونین ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻨﻮ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻛﺮﺩﻳﻦ. ﭼﻴﻪ ﺗﺎ ﺍﺳﻢ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻣﻴﺎﺩ ﺳﺮﻳﻊ ﭼﺸﺎﺕ ﺑﺮﻕ ﻣﻴﺰﻧﻪ؟ ﻧﻜﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭﻣﻦ ﺍﺯﺧﺪﺍ ﺑﺘﺮﺱ