2777
2789

و تنها دغدغه ام این باشه که ناهار و شام باب میلم هست یا نیست و خیلی چیزای دیگ‌‌‌‌..چقدر راحت بودیم یادش بخیر 

حقیقتا پیر شدم سنی هم ندارما اما از درون مچاله ام

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا جای عجیبیه مجرد ازدواج میخواد متاهل تجرد میخواد بی بچه بچه میخواد بچه دار خسته شده چاق لاغری میخواد لاغر هی میگه چطوری چاق بشم شاغل خستست خانه دار دنبال کار درمنزله فکر کنم تعداد خیلی  کمی از ادما راضی هستن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

حیف که اون زمان نمی فهمیدیم و اوج آرزومون ازدواج بود.من که همیشه بعد از نمازام برای دخترای مجرد سن بالا دعا میکردم که زودتر ازدواج کنن.الان میفهمم که چه خیانتی در حقشون کردم.

البته انکار نمی کنم که ازدواج خوب خیلی خیای خوبه ولی خیلی خیلی هم کمیابه

زندگیت چطوره عشق هست

با گذشت ۵ سال سختی و تحقیر شاید زندگی خیلی ایده آلی داشته باشم اما روحم زخمیه من خیلی کوچیک بودم نباید اون روزارو میدیدم 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
اون موقع که مجرد بودی میگفتی کاش میشد متاهل بشم حالا شدی ولی توی متاهلی میتونی لذت ببری برو سفر مجرد ...

شهر غریبم دوستی ندارم...داشته باشمم حاملم و شرایط سختی دارم

۲۴سالته؟؟؟ 

بله