2777
2789

سلام بچه ها

من سال 83 توی کنکور رتبه 196 شدم، دانشگاه فردوسی مهندسی کامپیوتر خوندم. از همون سال هم تو کار مشاوره تحصیلی برای کنکور هستم.

6 سال پیش هم رفتم حقوق خوندم و الان دارم برای آزمون وکالت آماده می شم.

بچه های ریاضی و تجربی هر سوالی برای درس خوندن دارین بیاین.

فرقی نمی کنه دهم هستین، یازدهم یا دوازدهم.

حتی اگه چند ساله از درس دورین.

هررر سوالی دارین بپرسین. خوشحال میشم کمک تون کنم

میتونم درخاست بدم خصوصی حرف بزنیم؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمومیا چی شد؟

در مورد عمومی ها هنوز چیزی نگفتن. مصوبه مجلس در مورد سوابق تحصیلیه. اگه شورای نگهبان تایید کنه، از کنکور 1404 اجرا می شه و جزییاتش هم بعد از تصویب شورای نگهبان مشخص میشه.

ببین من به بچه هام میگم یه جوری درس خونین که واسه بدترین شرایط آماده بشین

از لحاظ از آمد رشته روانشناسی بهتره یا حقوق توی امسال کنکور انسانی دارم 

دو تاشون جز رشته های پر درآمد هستن. ولی از لحاظ روحیه باید ببینی کدوم برات مناسبه. این دو تا رشته خیلی باهم فرق دارن. میخوام بگم خیلی بعیده که یه نفر باشه که روجیه ش هم به حقوق بخوره هم مشاوره و روانشناسی.

فقط یادت باشه هر کدوم رو که انتخاب کردی، فقط با گرفتن لیسانس نمیشه درآمد خوبی داشته باشی. حقوق باید آزمون حرفه ای مثل وکالت یا سردفتری بدی و قبول بشی.

مشاوره و روانشناسی هم حداقل تا ارشد بخونی که مطب مستقل بزنی

سلام منم امسال قراره مهندسی کامپیوتر بخونم درساش سختن؟چیکار کنم که توش موفق باشم؟

مهندسی کامپیوتر بین مهندسی ها کمترین ریاضیات رو داره. درساش بیشتر خوندنی و تحلیلیه. ولی حتما از ترم 3 به بعد برو دنبال مهارت آموزی مثل طراحی سایت یا برنامه نویسی. با لیسانس کامپیوتر دانشگاهی کاری نمیشه کرد

ببخشید یعنی الان

تأثیر مثبت معدل هست و عمومی ها برگشتن برای کنکور ۱۴۰۳ یا نه 

میشه کامل توضیح بدین ، ممنون میشم

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

من در حال حاضر دانشجو دانشگاه آزادم 

ولی میخام کنکور بر اساس سوابق بدم(معدلم بالاست)

ترجیحا رشته دندون یا دارو

درصورت قبولی حتما باید انصراف بدم، نمیشه هردو رو باهم ادامه بدم؟

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سلام میشه بهتون درخاست بدم ؟

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩