🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببرش دکتر اطفال ببین باید چیکار کرد والا من عفونی رفتم یه مقدار تقویت کننده سیستم ایمنی داد و گفت اخر شهریور واکسن بزن، ولی الان سه هفته س گلوم چرک داره گوشم درد داره، انتی بیوتیک خوردم فایده نداشت
من خودم همینجوری بودم از بس پنسیلین میزدم که دیگه خسته شده بودم یه مدت اینارو خوردم دیگه خیلی مریض نشدم هر روز صبح قرص جوشان ویتامین سی و مولتی ویتامین میخوردم با صبحانه هم موقع چای لیمو میریختم توی چایی این مارو بکن واقعا دیگه مریض نمیشه