2777
2789

پشیمونم کنین بدجوری رو مخمه میترسم نیارم بعدن پشیمون بشم ما یه وضعیتی داریم ک با کسی رفتو آمدنداریم میگم حداقل دورم شلوغ باشه فردا وای خدایا چی کنم  

خونتون چند متره؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اگر پول و اعصاب داری ۴ تا بیاز اگر نداری ظلم نکن ب اون بچه بیچاره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از پس خرج و مخارجش...و ساختن یه آینده خوب براش برمیای خب بیار..چه اشکالی داره

ولی اگر نمیتونی لطفا زندگیش رو تباه نکن

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

اگه وضع مالیت خوبه خودتم حوصله داری چرا که نه ؟

بچه ی خوب غنیمته 

من تک فرزندم نمیدونی نابودم نابود حالا دوتا بودیم بهتر سه تا بودیم عالی بود

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
اگر پول و اعصاب داری ۴ تا بیاز اگر نداری ظلم نکن ب اون بچه بیچاره

عصابشو دارم پولم تقریبا داریم ولی از آینده میترسم میگم نکنه نتونم از پسشون بربیام بعد میگم نیارم بعدن پشیمون میشم دارم دیوونه میشم یعنی

اگه وضع مالیت خوبه خودتم حوصله داری چرا که نه ؟ بچه ی خوب غنیمته  من تک فرزندم نمیدونی نابودم ...

وضع مالیم خیلی خوب نیس ولی بدم نیس خداروشکر خونه اینا داریم ولی میگم نکنه نتونم تو آینده خونه براشون بخرم.بعد میگم نیارم پشیمون میشم

اوف من دومی رو باردارم پدرم در اومده از ویار حاملگی ...از طرفی فکر آینده شون رو میکنم .استرس میگیرم. بچه فردا توقع رسیدگی چ مالی چ عاطفی و ...داره اگر میتونی بیار . 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞