2777
2789

اهنگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مدیتیشین انجام میدم و میخوابم تب میخورم قدم میزنم تی وی فیلم طنر میزنن نماز میخونم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اختلال شخصیت مرزی دارم..

جمعه ها یوگا کار میکنم و مدیتیشن میکنم ..

و پنجشنبه ام هیپنوتیزم انجام میدن

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

فعلا که ی مگسسسس اومده زر زر میکنهخهخ عه😡😤

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
من اختلال شخصیت مرزی دارم.. جمعه ها یوگا کار میکنم و مدیتیشن میکنم .. و پنجشنبه ام هیپنوتیزم انجام ...

علائمشو توضیح میدی 

تو گوگل خیلی خوندم ولی بازم نمیفهمن کلا مطلبایی که دربارش هست خیلی نامفهمومه

من اختلال شخصیت مرزی دارم.. جمعه ها یوگا کار میکنم و مدیتیشن میکنم .. و پنجشنبه ام هیپنوتیزم انجام ...

من هم adhdدارم همراه با اضطراب مشکلم هم اینه زیاد گوشی استفاده میکنم و حال خودمو بدتر میکنم 

البته جز این تفریحی مد نظر ندارم

علائمشو توضیح میدی  تو گوگل خیلی خوندم ولی بازم نمیفهمن کلا مطلبایی که دربارش هست خیلی نامفهمو ...

خودزنی 

معتاد الکلی و سیگاری 

عصبی شدن بی دلیل 

حساس شدن به صدا 

گریه زیاد 

اسیب رساندن به دیگران

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
مدیتیشین انجام میدم و میخوابم تب میخورم قدم میزنم تی وی فیلم طنر میزنن نماز میخونم

چند وقته مدیتیشن انجام میدی 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
نوازندگی شنا اسب سواری باشگاه جلسه کتاب خوانی بیشتر کردن حیون خونگی هام 

چون کنکوریم نمیتونم خیلی کارای زیادی انجام بدم و از طرفی نمی‌دونم چیکار کنم که حال و هوام عوض شه خیلیم زمان نبره