2777
2789
عنوان

فلوکونازول برای عفونت قارچی؟

1332 بازدید | 16 پست

بچها دکتر به من قرص واژینال لاکتوواژ داده دوتا دیگه مونده ازش امروز صبح که تحرک زیاد داشتم (ورزش کردم) 

کلی ترشح داشتم دکتر چرک خشک کن هم داده بود اسمش یادم نیست چرک خشکن 500یود 

الان حس میکنم بهتر نشدم احساس میکنم بدتر شدم 

فلوکونازول 50 رو چند روز باید استفاده کرد؟

50 بهتر یا 150 

نتیجه بخش هست آیا؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

برا من دکتر فلوکونازول داد سه روزی یه بار باید مصرف بشه

از موقعی ک می خورم ترشحات کم شده یا اصلا نمیبینم

نمی دونم 50 اس یا 150 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه. 

ولی من بااینکارادیگه عفونتم برنگشت. 

خودتوباسشوارخشک کن قبل وبعدرابطه ازژل شست وشواستفاده کن لباس زیرتوتندتندعوض کن هفته ای ی باربامخلوط اب وجوش شیرین یااب وسرکه خودتوبشور

Dunyada olumden baskasi yalan
سرچ کن ببین اشتباه نداده باشه  من یه بار مثل شما بدتر شدم ،بعد متوجه شدم دکتر اشتباه تشخیص داد ...

اتفاقا سرچ کردم میگن خیلی خوبه قرص واژیناله ولی منتها نمیدونم چرا انقدر ترشح دارم مسیر دکترم طولانی وگرنه میرفتم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

من دارم میخورم دکترا میگن سه تا دونه هر ۲۴یاعت یا۴۸یاعت برای من جواب نداد دوتا ورق شش تابی بهم ۱۵۰داد روزا یه دونه شب یه دونه میخورم تموم شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اره خوبه.  ولی من بااینکارادیگه عفونتم برنگشت.  خودتوباسشوارخشک کن قبل وبعدرابطه ازژل شس ...

لباس زیر مو روزی چند بار عوض میکنم 

یه مدت با سشوار خودمو خشک میکردم میگفتن خشکی رحم میاره دیگ نکردم

جوش شیرین و سرکه میگن زیاد استفاده بشه تشدید میکنه نمیدونم 

اتفاقا سرچ کردم میگن خیلی خوبه قرص واژیناله ولی منتها نمیدونم چرا انقدر ترشح دارم مسیر دکترم طولانی ...

عفونتت شدیده ی هفته طول می‌کشه خوب شه بعداین رعایت کن ایشالاک دیگه برنگرده

من دارم میخورم دکترا میگن سه تا دونه هر ۲۴یاعت یا۴۸یاعت برای من جواب نداد دوتا ورق شش تابی بهم ۱۵۰دا ...

مرسی عزیزم ایشالله بهتر بشی

لباس زیر مو روزی چند بار عوض میکنم  یه مدت با سشوار خودمو خشک میکردم میگفتن خشکی رحم میاره دیگ ...

من یکساله سشوار استفاده میکنم طوری نشده ماهی دوبارم ازسرکه اینااستفاده کنی کافیه 

عفونتت شدیده ی هفته طول می‌کشه خوب شه بعداین رعایت کن ایشالاک دیگه برنگرده

فک میکنم چون خیلی حساسم طودبخ زود عفونت میگرم 

همسرم لباس زیراشو که خودش میشوره میندازه تو افتاب خودمم همین کلا خیلی به بهداشت اهمیت میدیم ولی متاسفانه فکر کنم برای قرص ناباوری هست ک میخورم تشدید میکنه

من یکساله سشوار استفاده میکنم طوری نشده ماهی دوبارم ازسرکه اینااستفاده کنی کافیه 

مرسی عزیزم بابت کمکت 

لباس زیر مو روزی چند بار عوض میکنم  یه مدت با سشوار خودمو خشک میکردم میگفتن خشکی رحم میاره دیگ ...

من لباس زیر اصلا تو خونه نمی پوشم فلکونازول قویه و خوبه ولی باید پماد بزنی دندونت خراب نیست درد کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم