2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرش بگم...

613 بازدید | 28 پست

پسرعمه شوهرم و خود شوهرم هم‌سن و خونه اشون نزدیک همدیگه بودن برای همین با همدیگه از بچگی خیلی رفیق بودن حالا هم رفت و آمد خانوادگی زیاد داریم 

مشکل زن پسر عمه شوهرمه دختر خیلی خوشگله خیلی زیاد

شاید بگم از لحاظ خوشگلی تو ایران نظیر نداشته باشه 

بعدش مهندسه تو شغلش خیلی موفقه برای همین همه دوسش دارن حرف اونو گوش میدن خلاصه همینا باعث شده فکر کنه منو اذیت کنه وقتی تنهایی تو آشپزخونه یا جایی تنهایم مدام بهم تیکه میندازه منو مسخره می‌کنه خانواده امو مسخره می‌کنه ظاهرم یا شرایط مسخره می‌کنه منو پیش خانواده شوهرم بد می‌کنه کاری می‌کنه دعوا کنن با من هر وقتم جلوش وایمیسم همه میگن حتی خودش که بهش حسودی می‌کنم از سر حسودی هستش...به شوهرم بارها گفتم شوهرم هی میگه تو زیادی حساسی ،شوهرم‌کاری نمیکنه

قطع رابطه نمیشه کنم سعی کردم ولی شوهرم و پسر عمه اش از هم دل نمیکنن بعد همین زن خودش به شوهرم اصرار می‌کنه بریم باهاشون بیرون یا بریم خونه اشون

ولی با همه خوبه فقط منو اذیت می‌کنه

این زن فقط و فقط از شوهرش می‌ترسه پسر عمه شوهرم 

یعنی جایی بودیم وسط دعوا یا هرچیزی شوهرش نگاهش کنم اخم کنه زنه سریع ساکت میشه رو حرف شوهرش حرف نمیزنه حالا می‌خوام برم پیش شوهرش با گریه همه چیزو بگم که زنت دو ساله اینجور منو خرد و اذیت می‌کنه

حس خوب نسبت ب این کارت ندارم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم شوهرش طرف زنشو نگیره و نره حرفاتو نذاره کف دستت شوهرتو رابطه شما هم بهم بریزه؟

خودت قوی شو جوابشو بده مثل خودش باش مثل خودش جواب بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وای نرو بگو بی خیالش شو وقتی میگن بریم بیرون بگو حالم خوب نیس شوهرت فقط با شوهرش باهم برن بیرون

نمیشه شوهرم خیلی اصرار می‌کنه باهاش نرم عصبی میشه و دعوا نهایتا یک بار مریضی و بد‌ حالی را بهانه کنم نرم سری بعد بهانه کنم شوهرم عصبی میشه

بنظرم اینکارو نکن چون موقتیه

خودتو قوی کن

رابطه ت کم کن

بذار مردا برن بیان

و آخر اینکه خودتو قوی کن.اعتماد بنفس داشته باش. خودتو بکش بالا و بالاتر 

انقدرم نگو خوشگله. توام زیبایی و زیباترم میشی

تو آنقدر مهربون و آروم باش کسی نتونه وصله ای بهت بچسبونه. ب کسی ام ب هیچ عنوان دیگ چیزی نگو ک فک نکنن حسودی 

اصن دختره رو ندید بگیر.انگار تو چشمت نمیاد

نمیشه شوهرم خیلی اصرار می‌کنه باهاش نرم عصبی میشه و دعوا نهایتا یک بار مریضی و بد‌ حالی را بهانه کنم ...

مستقیما به شوهرت بگو رفتار زنش اذیتم می‌کنه من نمیخوام باهاش رفت و آمد داشته باشم تو میخوای با پسرعمه‌ات بری و بیای برو من نمیام که اذیت بشم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم