2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرش بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 28 پست
وا من بودم ی بار تیکه انداخت میگم دهنتو ببند یا میگم خفه شو  بعد که اون جیغ جیغ کرد حاشا میکنم ...

باهاش دعوا کردم بارها اینجور مشکل اینجاست همه پشت اونو میگیرن و بهم میگن از سر حسودی بهش باهاش دعوا می‌کنه

یک مار خطرناکه اینقدر سریع فیلم بازی می‌کنه و خودشو مظلوم می‌کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه شوهرم خیلی اصرار می‌کنه باهاش نرم عصبی میشه و دعوا نهایتا یک بار مریضی و بد‌ حالی را بهانه کنم ...

خب الانم بری به شوهر اون بگی زنت اذیتم میکنه اونم هم به زنش هم به شوهرت میگه و به گوش اوناهم میرسه و ناراحت میشن و شوهرتم باز عصبی میشه بعدم به درک شوهرت عصبی میشه عزیزم تو باید تکلیفت با شوهرت معلوم کنی که کاری خلاف میلت انجام ندی و فقط خودش و پسرعمه اش باهم ارتباط داشته باشن با تو کاری نداشته باشه

باهاش دعوا کردم بارها اینجور مشکل اینجاست همه پشت اونو میگیرن و بهم میگن از سر حسودی بهش باهاش دعوا ...

این سری تو اول بزن زیر گریه .یک کلمه حرف بهت گفت بزن زیر گریه 

....
از کجا معلوم شوهرش طرف زنشو نگیره و نره حرفاتو نذاره کف دستت شوهرتو رابطه شما هم بهم بریزه؟ خودت قو ...

نه شوهرش خیلی‌ آدم خوبیه خیلی زیاد مطمئنم طرف زنشو نمیگیره طرف منو نمی‌گیره سعی می‌کنه واقعیت رو بفهمه چنین آدمیه

متوجه نمیشم چجور تیکه ای بهت میندازه

ولی چندبار صداشو ضبط کن وقتی تنهایی

بعدش ب شوهرت نشون بده

بگو برو خونشون

باهاشون برو بیرون

ولی زنش نباید بیاد اینجا

منم تو دورهمی هاتون نمیام

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه شوهرش خیلی‌ آدم خوبیه خیلی زیاد مطمئنم طرف زنشو نمیگیره طرف منو نمی‌گیره سعی می‌کنه واقعیت رو بفه ...

پس وقتی که شوهرت هم هست بگو

اصلا وقتی اومدن خونتون بگو

صداشو هم ضبط کن اگه زد زیرش مدرک داشته باشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ب شوهرش نگو.زنش یجوری مجابش میکنه ک مقصرتویی و اون بیگناهه.ببخشیدا مگه چُلاقی خودت خدا بهت زبان داده ک مظلوم نباشی و ازحق خودت دفاع کنی.اون بهت تیکه انداخت جوابشو خیلی محکم بده .مگه بچه ای بری شکایت.خودت یادبگیر ازحقت دفاع کنی.

پس وقتی که شوهرت هم هست بگو اصلا وقتی اومدن خونتون بگو صداشو هم ضبط کن اگه زد زیرش مدرک داشته باشی

آره تو این ۲ سال چرا یک‌بار به فکرم نرسید صداشو ضبط کنم اینبار ضبط میکنم

درآخر اینو‌بگم که تو هم میتونی درس بخونی و بری شاغل بشی فکر نکن خیلی دور از دسترس و غیرممکنه یه جوری صحبت کردی حس کردم انگار فکر میکنی اینجوریه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
راه دیگه به ذهنم نمی‌رسه

به بار ک باهاش تنها شدی صداشو ظبط کن 

ببر به شوهرش نشون بده بگو این حرفا دفعات اولش نیست وای من هروقت مطرح کردم همه بهم انگ حسادت زدن بعدم بگو من واقعا از حرفای خانومتون ناراحت میشم و نمیخوامم بینتون اختلافی پیش بیاد بخاطر من فقط میخوام خواهش کنم روابط خانوادگی رو ب حدااقل برسونید و اگ نمیتونید از هم دل بکنید روابططونو مردونه کنید فقط خودتون در ارتباط باشین این وسط کسیم اذیت نمیشه 

بعدم بگو شوهر خودم هیچوقت زیر بار نمیره و حرف من براش ارزشی نداره برا همین مجبور شدم به شما بگم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺