2777
2789
عنوان

کسی میدونه من باید چیکار کنم؟؟؟😢

108 بازدید | 17 پست

خانوما من سالهاس الرژی به فصل بهار و پاییز داشتم که خیلی اذیت کننده نبود تا اینکه از پیارسال اینا این الرژی دیگه فصلی نبود تو تمام روزای سال علائمش باهامه کل چهار فصل

امسال دیگه کلا به معضل شده برام خواب و ازم گرفته عطسه و خارش گلو که مدام باهامه

کافیه دراز بکشم وای مخصوصا شبا به کل بینیم کیپ میشه وحشتنااااک با دهان نفس میکشم کلا دهان و گلوم خشک میشه به سرفه میفتم

سه بار رفتم دکتر

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

هر سه بار کلی دارو و امپول ولی بی فایده بوده

دیگه خیلی برام عذاب اور شده این موضوع انگار حدود هشت ماه حالت سرما خوردگی داشته باشی!!!

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم برو بیرون 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

برید دکتر الرژی 

یعنی الرژی دکتر مخصوص داره؟

کم برو بیرون 

نه اصلا ربطی به این موضوع نداره من اکثرا خونه ام گل و گیاهم کلا از خونم حذف کردم

اگه خارج از کشور کسیو داری بگو برات قرص آپوسیتریزین بفرسته فقط تاکید کن آپو باشه اگرم نه شب قبل خوا ...

چرا اشناهای همسرم کسایی هستن که بتونن برام بفرستن

حتما پیگیری میکنم ممنونم عزیزم

یعنی الرژی دکتر مخصوص داره؟

بله 

و بشدت ب شما کمک میکنه و خوب میشید با یکی دو دوره درمان ...

تو گوگل سرچ کنید ببینید تو شهر خودتون یا اطراف کسی هست یا نه

من بابلم ،اگه بابل هستید کمکتون کنم

بله  و بشدت ب شما کمک میکنه و خوب میشید با یکی دو دوره درمان ... تو گوگل سرچ کنید ببینید تو ش ...

چه خوب خدا از دهنتون بشنوه

نه عزیزم من تهران هستم ولی حتما اینکارو میکنم

چه خوب خدا از دهنتون بشنوه نه عزیزم من تهران هستم ولی حتما اینکارو میکنم

تهران ک قطعا تعداد دکتر الرژی خیلی بیشتره و راحت دسترسی دارید 

فقط حتما دکتر خوب انتخاب کنید .تو گوگل نظرات رو بخونید 

امیدوارم مشکلتون حل شه

برادر زاده من آلرژی خیلی شدید داشت تو بهار و تابستون رفت حجامت کرد بهتر شد

یعنی تاثیر گذاره؟

الان متاسفانه فصل حجامت گذشت😕

تهران ک قطعا تعداد دکتر الرژی خیلی بیشتره و راحت دسترسی دارید  فقط حتما دکتر خوب انتخاب کنید . ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم لطف کردین

چرا اشناهای همسرم کسایی هستن که بتونن برام بفرستن حتما پیگیری میکنم ممنونم عزیزم

گللم من چندسال منشی مطب پزشک بودم دکتره این قرص رو تجویز میکرد فکر کنم آمریکاییه ولی ایران تحریمه وارد نمیکنه انگار معجزه بود برا بیمارا