2821
2789
عنوان

بچه ها لطفاً بیاین خواهش میکنم

108 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها خواهر من از اول ابتدایی استرس داشت جوری بود که مادرم میرفت وایمیساد تو حیاط مدرسه تا تعطیل شه 

اما الان ۹سال گذشته و خواهر من الان اول دبیرستانه و بازم اون استرسو گرفته نه اینکه بخاد مامانم بره وایسه میاد گریه میکنه میگه دست خودم نیست قلبم بیش از حد تند میزنه منم نمیدونم براش چیکار کنم کسی هست که براشون همچین مشکلی پیش اومده باشه

در طول سالم اینطوریه یا فقط برای اوایل مهر؟؟؟

اوایل مهر خیلی شدیده درطول سال یه خورده باز بهتر میشه حالا نمیدونم شایدم بدتر شه خیلی ناراحتم که نمیتونم براش کاری کنم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوایل مهر خیلی شدیده درطول سال یه خورده باز بهتر میشه حالا نمیدونم شایدم بدتر شه خیلی ناراحتم که نمی ...

خب ببریتش مشاور عزیزم‌...

وقتی ۹ سال خوب نشده پسفردا واسه کنکور خدایی نکرده بلایی سرش میاد

خب ببریتش مشاور عزیزم‌... وقتی ۹ سال خوب نشده پسفردا واسه کنکور خدایی نکرده بلایی سرش میاد

هرجا بگید اون زمان ما بردیم کاری از دستشون برنیومد نه اینکه بگم لوسه واقعا از من مستقل تره تنها میره بیرون هرکاری که فکرشو بکید می‌تونه بکنه اتفاقا خودش منو راهنمایی میکنه برای زندگی اما سرمدرسع که میشه اونموقع انگار دیگه خودش خودشو نمیشناسه دیروز تا. از در نیومده بود شروع کرد به گریه کردن 

هرجا بگید اون زمان ما بردیم کاری از دستشون برنیومد نه اینکه بگم لوسه واقعا از من مستقل تره تنها میره ...

خب میگم عزیزم اضطراب مدرسه داره و این خییییییلی بده بچه داره اذیت میشه...

اگه ترانید که مشاورای زبده زیاد هست اگرم نه بنظرم وقت بگیرید ببریتش خیلی بده ادم هررروز به استرس سپری کنه..

اونقت درسش چطوره؟؟

مثل منه 😂

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
خب میگم عزیزم اضطراب مدرسه داره و این خییییییلی بده بچه داره اذیت میشه... اگه ترانید که مشاورای زبد ...

درکش میکنم بهش میگم بیا بریم دکتر میگه نمیخام فقط دیگه دلم نمیخاد پامو بزارم مدرسه درسش که تا الان خوب بوده نمیدونم دیگه دوران دبیرستان چی کار کنه

واقعا؟ مشکل شما چطوریه الان خوب نشدید

نه متاسفانه و کنکوریم 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

راهکارهایی برای کنترل استرس

• 1- نفس عمیق بکشید 2- مدیتیشن 3- ورزش کردن 4- نفس عمیق بکشید ... 
  • راهکار عالی برای کاهش استرس درمانگرها معمولا چه روش هایی رو برای کاهش استرس پیشنهاد می کنند؟
  • 3 تکنیک برای کنترل استرس در افراد با بیماری خود ایمنی 1- ذهنتان را در بدنتان نگه دارید. 2- با خود روراست باشید. 3- در لحظه زندگی کنید.
مدرسه که میرفتیدم اینجوری بودید

بله و خیلی عذاب میکشیدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز