kabutarbiazar مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 عنوان شما هم رفتاراتون بچگانس؟ | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 33 پست من ۲۱ سالمه ولی همه میگن رفتارات مثل کودکستانی هاست...مثلا چیزای عروسکی دوست دارم ، خودم فکر نمیکنم چیز مهمی باشه ولی خیلی رفتارهای دیگران آزار دهندس که مثلا میگن چیزای عروسکی و بچگونه میگیری ،کسی مثل من هست اینجا یا تنهام؟ 1402/07/02 | 06:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 مثلا من باب اسفنجی میبینم یا ب شکلات علاقه دارم و واسه خودم اسباب بازی میخرم...دیگه یادگرفتم فقط ی ل ... دقیقا منم باب اسفنجی رو دوست دارم ، بله باید رد شد ازشون
هدی۱۳۷۷ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 434 من ۲۵ سالمه و دانشجوی ارشدم ولی هنوز طرفدار پروپاقرص رمانهای نوجوانم 😁
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 من ۲۵ سالمه و دانشجوی ارشدم ولی هنوز طرفدار پروپاقرص رمانهای نوجوانم 😁 چه جالب ، ولی من دیگه علاقه ای به خوندمشون ندارم ، مثل اینکه زیادم بچه نیستم ، البته ناراحت نشیدا همونطور که بقیه هم گفتن کاملا سلیقه ای و فرد به فرد تفاوت داره بیخیال باشیم