2777
2789

من قیمه و آبگوشت هام خوشمزه میشه.

مامانم قدیما همه غذاهاش عالی بود ولی الان فقط آش جو رو خوب درست میکنه.البته کتلت هایی که درست میکنه هم خیلی خوشمزه اس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماكاروني ك درست ميكنم چيكار كنم يكم شل ميشه انگار له ميشه تقريبا  يكوچولووو مث ماكارونيا مامانم نيييس

تازگيا يادش گرفتم ولي اين مشكلو دارم 🙄

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
دستپختم خوبه کلا. اطرافیانم همه میگن. از شیر مرغ تا جون آدمیزادم بلدم. مرباها و حلوا و نون هام کشته ...

🌹👍 ماشالله ماشاالله بهش بگین ماشاالله 

صد باریکلا بهش بگین ماشاالله 🤣🤣🤣🤣🤣😂😃

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
من ماكاروني ك درست ميكنم چيكار كنم يكم شل ميشه انگار له ميشه تقريبا  يكوچولووو مث ماكارونيا مام ...

یکم زنده تر وردار خو... منظور یکم مغزش سفت باشه با چنگال موقع قل زدن آبش تست کن حواست باشه زبونت نسوزه،  قلقش دستت میاد🤣🤣

بعدم موقع آبکش کردن آب سرد بگیر روش و با دستت حواست باشه نسوزه دست، از زیر بیار بالا تا همه جاش خنک بشه 

بزار آبش بره  

قابلمه ت آماده شد سیب زمینی یا نونت رو گذاشتی ترد شد  ،  ماکارونی رو یه بار آب سرد بگیر  و بریز تو قابلمه و دم کنی بزار

یکم زنده تر وردار خو... منظور یکم مغزش سفت باشه با چنگال موقع قل زدن آبش تست کن حواست باشه زبونت نسو ...

بايد دوبارع فردا درس كنم تا خوب شه 😂 مرسي عزيزم 

چقد بزارمش سر گاز بمونه وقتي ابكشش كردم ريختمش توقاللمه

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
بايد دوبارع فردا درس كنم تا خوب شه 😂 مرسي عزيزم  چقد بزارمش سر گاز بمونه وقتي ابكشش كردم ريخت ...

ببین معمولا ۱۵ تا بیست دقیقه بسته به شعله گازت داره ولی شعله رو کم کن لطفا نسوزه

یه پیشنهابدم بهت 😁

بايد دوبارع فردا درس كنم تا خوب شه 😂 مرسي عزيزم  چقد بزارمش سر گاز بمونه وقتي ابكشش كردم ريخت ...

یه پیشنهاد 😃فردا مایه ماکارونی رو کلا جدا درس کن خوب،  خود ماکارونی رو مثه اسپاگتی بزار تو آب قل بزنه و وقتی نرم شد کاملا فقط خمیر نشه ها حواست باشه 😂🙃 زیر آب سرد آبکش کن و دیگه دم نکن 

چند بار اینجوری درس کردم خوشمزه از آب در اومده، بچه هام که اومدن خوردن، خوششون اومده بود