2777
2789

اومدیم شهرستان

بعد من اومدم برم خدنه مادربزرگم حموم

شامپو ماسک مو بردم حموم اومدم بیرون دختر دایی م و مامانش اونجا بودن اونا هم اومدن مسافرت

بعد من گفتم میرم خدنه دوستم برمیگردم وسایل از حموم برمیدارم

مامان بزرگم گفت باشه من اومدم قشنگ با دختر داییم حرف زدم اینا اوک بودیم  اومدم برم وسایل بردارم میبینم ماسک مو هس

شامپو نیس😐😐کل خدنه رو گشتم نبود اومدم خدنه مامان بزرگم ی بار دیگ گشته دیده نیس گفته بزار برم کیف این دختر دایممو یعنی بیینم شاید اونجا باشه رفته دیده اونجاس😐😐

پسر داییم دیده گفت بزار زنگ بزنم بپرسم ببینم مال اومه یا نه

حالا زنگ زده گفته اره مال اونه اشتباه برداشتم مخل من یکم بزرگتر بود حالا الکی میگه اصن همچین شامپو نداشته خلاصه رفتن تهران دختره دوباره یواشکی شامپو برده

بعد خلاصه داییم زنگ زده میگ چرا ب دختر من میگید دزد مامانم میگ ما کی گفتم

داییم میگ مگ  دختر من شامپو دزیده

مامانم گفته پس چرا مامان شامپو از کیفش برداشته

شامپو ک۵۰۰ تومنی دختره دزد برداشته برده حالا از قیمتش میسوزم ک هیچی از اینک دوباره برده

اگ نیار ی بلایی سرش بیارم تیک تیکش میکنم خودش میدونه من از اون بدترم😡😡

بچه ها حالا ی شامپو ارزش نداره این عفریته این کارو میکنه اگ ب خودم میگفتم خودم ب خود کثافتش میدادن 

اما بنظزتون بهش پیام بدم حالش بگیرم؟

مامانم میگ دخالت نکن

ازش خانواده داییم مافنرم خیلی بیشعور بی شخصیتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام شوهر من ک حلقه نامزدی شوهرمو دزدید و چند میلیون از حساب من برداشت جوری ک نفهمیدم چون پیامک حسابم فعال نبود و ما ک فقط مقداری از پول رو پس گرفتیم الهی که تقاص پس بده چون اون حلقه کلی خاطره پشتش بود

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
حقیقتا دلم واسه پونصد تومن خونههه

بی جا کرده پس بگیر

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
والا باباش ی جوری طرفداری میکزدم ازش

از این پدر معلومه دختر اینجوری بار میاد 

من دیدم اطرافم از این کارا میکنن وسایلامو سفت میچسبم مثلا ماسک و شامپو واسه چی بزارم تو حموم بمونه ؟ بزار سریع تو کیفت یا هر چیز دیگتو به جز گوشی البته نزار تو تاقچه یا حموم یا دستشویی یا زمین فقط استفاده کردی سریع بنداز تو کیفت درشم ببند کیفتم کنار کیف اونا نزار بزار به جا دیگه رفت سمتش بدو دنبالش

بهش پیام بدم فردا؟

یه کم صب کن ببین مامانت چطور حل میکنه اگه نتونست تو وارد شو