2777
2789
عنوان

کم شنوایی کودک😭😭

9419 بازدید | 40 پست

پسرم ۴ سالشه و تازه متوجه شدم یه گوشش نمیشنوه تا دو سه ماه پیش مشکلی نداشت اصلا😞

دکتر ماه پیش دارو داد بعد شنواییش بهتر شد ولی خوب نشده کامل.

انگار گاهی خیلی خوب میشنوه گاهی نمیشنوه.گاهی صدای بلند رو‌میشنوه گاهی صدای کم رو هم میشنوه.

حالا دکتر گفته تست ای بی آر بده و باید سمعک استفاده کنه😭😭😭😭

یعنی احتمالش نیست خوب شه؟؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط یه گوششه؟

اره فقط گوش راستش.

خیلی خوب و روان حرف میزنه اما یه مدت گوشش میخارید دارو دادیم خوب شد بعدش یه روز متوجه شدم گوشش سنگین شده حالا دکتر گفت خوب نشه باید سمعک استفاده کنه دوشنبه هم باید تست انجام بدم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عفونت و اینا نداره

عزیزم از اول کم شنوا بودی؟

خیلی استرس گرفتم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم!

مایع میانی داشت یکماه پیش بهش دارو دادیم الان بهتره ولی اونطور که گفتم گاهی پچ پچم میشنوه گاهی بلند رو فقط میشنوه😞

پسر منم گوشاش مشکلی نداشت.من اصلا متوجه نشدم کی مشکل بهم زد وقتی بردمش واسه کلاس اول گوشش چپش۴۰درصد ...

عزیزم اتفاقا منم تو شوکم.اخه همه چی خوب بود یهو چرا اینطور شه!😭

الان چطوره؟ باهاش کنار اومدی؟ سمعک استفاده میکنه؟

نگفت چند درصد کن شده شنواییش؟

نه دو شنبه تست میده مشخص میشه

منم کم شنوام ☹️☹️☹️

عزیزم شما هم صداهارو گاهی میشنوی گاهی نمیشنوی؟

عزیزم اتفاقا منم تو شوکم.اخه همه چی خوب بود یهو چرا اینطور شه!😭 الان چطوره؟ باهاش کنار اومدی؟ سمعک ...

دکتر گفت نیازی به سمعک نیست .گوشش راستش سالمه گوش چپش ۶۰درصد سالمه .وقتی با تلفن حرف میزنم اگه رو گوش چپش باشه میگه خوب نمیشنوم،😭نمی‌فهمه مشکل از گوششه

دکتر گفت نیازی به سمعک نیست .گوشش راستش سالمه گوش چپش ۶۰درصد سالمه .وقتی با تلفن حرف میزنم اگه رو گو ...

الهی بگردم اتفاقا منم با تلفن فهمیدم که پسرم گوشش مشکل داره.

درمانی نداره؟😭😭😭

نه متاسفانه۴۰درصد عصب از بین رفته😭

ببخش انقدر سوال میکنم انقدر حالم بده که دارم از غصه خفه میشم😭😭😭

تو مدرسه چطوره؟ مشکلی نداره؟

و اینکه خدای نکرده این کم شنوایی پیشرفت که نداره؟؟؟

مثلا ۲۰ درصد بشه ۴۰ درصد و...