2777
2789
عنوان

تروخدا كمك كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 18 پست
من واقعا نميتونم جلو خودمو بگيرم حالم بد ميشه  بعد هي ميپرسه چيه اگه نگم دعوام ميكنه سرم داد م ...

دقیقا همین شرایط رو منم دارم اصرار میکنه که بگو نگم دعوام میکنه میگمم پشیمونم میکنه،هیج وقت باورم نداره ، دلم خونه از دستش دلمو شکسته 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
دلم میخواد خودمو بکشم از دستش مخصوصا اگه خانوادهش باشه دیگه هیچیییی  تو بدذاتی تو مشکل داری تو ...

داداشش هزار بار بهم بي احترامي كرده بع خانوادم بي احترامي كرده يكاري كرده بود نزديك بود زندگيمون بهم بخوره 

همش گفت نع همه اينا تقصير داداش تو بوده و ….

بخاطر شوهرم يكبار خم به ابروم نياوردم 

بعد امروز گفتن ميخوان برن خواستگاري براش مادرش گفت بيا فردا بريم براش گل بگيربمتا از سر كار مياد بريم گفتم زشته من نميام بعد گفتن نه تو بيا 

بعد خواهر زادش گفت من چي بپوشم من گفتم من خودمم نميدونم چي بپوشم برگشت گفت نميخواد شماها بياين كي گفته شماها بياين 

خالا الان ميگم من خر از خوشحاليش خوشحال شدم چرا اينجوري گفته ميگه تو بدبختي ضعيفي به خودت ميگيري 

شما بودين چ فكري ميكردين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین شرایط رو منم دارم اصرار میکنه که بگو نگم دعوام میکنه میگمم پشیمونم میکنه،هیج وقت باورم ند ...

من اين وقتا دلم ميخواد خودمو بكشم 

دلم ميخواد از خونه برم بيرون انقدر راه برم يجا از خستگي بيوفتم همونجا هم بميرم 

من اين وقتا دلم ميخواد خودمو بكشم  دلم ميخواد از خونه برم بيرون انقدر راه برم يجا از خستگي بيو ...

دور از جونت عزیزم حق داری خدا لعنتشون کنه زندگیمون رو سیاه کردن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....