2777
2789
بهم بگو لطفا اینجا . گرفتم رو دستم مونده

گلم اول تو بگو چجوری پختی تا من کمکت کنم شوهرم اصلا خورش بامیه ی کسی رو نمیتونه بخوره جز دست پختم عاشقشه 

۱۰کیلو خریدم اما کم اوردم حیف بیشتر نخریدم

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامیه خوشمزگیش ب همونه دیگه من یجور میپزم شوهرم ک انقد بدغذاس عاشق این غذا شد..مخصوصا خوراکش

وای نگو نصف شبی هوس کردم 

من تیلیت میکنم عاشق تیلیتم یا با برنج عنبوری نیم دانه وسالاد ابلیمو اخخخ

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

اگه رو دستت مونده میتونی یه کار دیگه بکنی خشکشون کن آسیاب کن بعدش پودرش رو تو هر غذایی میتونی بریزی هم پر خاصیت هم لعابدار می‌کنه غذارو هم خوشمزه 

من که بامیه دوست ندارم همیشه این کارو میکنم

گلم اول تو بگو چجوری پختی تا من کمکت کنم شوهرم اصلا خورش بامیه ی کسی رو نمیتونه بخوره جز دست پختم عا ...

من اصلا نپختم . خام سشتم خوردم ، یکی ، دوتا باورم نمیشد اینقدر بد باشه . 

مادر تو کجاست که اینجوری تو رو تربیت کرده که راحت به مادر دیگران توهین میکنی!!!!!

من یاد نگرفتم 

به نوع غذای مردم  توهین کنم 

ولی اگه مادرتون بهتون یه تذکر میداد

انقدر با اعتماد بنفس کاذب تاپیک حتی نمیزدید.

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بامیه حرمت داره نه لذت  وای من عاشقشم حتما خوب نپختی من یجوری درستش میکنم انگشتاتم باهاش میخور ...

سرخ شدش و میخورم با نمک خ حال میده

دوس دارم ی بارم تو نودل بریزم امتحان کنم 

خورشتشم چ با گوشت چ با مرغ زیاد خوردم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

🙄😯کی بامیه‌ رو خام میخوره آخه؟مگه ترب بود؟🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

ای بابا منی که عاشق بامیم استغفرالله حالم بهم میخوره فقط اب پزشو بخورم نه خامشو 

خواهر بپزش با گوشت وچربی بزار خیلی غلیظ بشه با برنج عنبوری بخور گردن من ازش سیر نمیشی

سرخ شدش و میخورم با نمک خ حال میده دوس دارم ی بارم تو نودل بریزم امتحان کنم  خورشتشم چ با گوش ...

پدرشوهرم فقط ابپزشو باعشق میخوره من تعجب میکنم اخه فقط خورشتشو میخورم نوش جونت عزیزم