2777
2789

از نظر من زنی که در زندگی دیگری دخالت کنه و کثیف یا نا مرتب بودن خونش رو و یا تیپش رو بدون اهمیت دادن به افسردگی،اضطراب ها و مشکلات نهان اون زن که شاید فقط خدای خودش بدونه قضاوت کنه، یک شلخته است

زنی که بی پولی دیگران رو مسخره کنه و دائم فخر فروشی کنه شلخته است

زنی که برای اثبات خودش دیگری رو خراب کنه شلخته است

زنی که ارتباط راحت و صمیمانه رو با مردان به ارتباط دارای چارچوب ترجیح بده یک شلخته است

دوستان چند موردم شما بگین 

شلخته یه زن باهمچنین صفاتی باید یه چیزدیگ بهش گفت

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من برای هر کدوم از اینا کلمه مناسب رو ترجیح میدم 

شلخته معنی خودش رو داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عاممم شلختگی نه ولی برای هم آهنگی با کلامتون منم میگم اینارو ؛ 

زنی که زن ستیز و خود تحقیره و هر مشگلی رو مقصر زنها میدونه شلخته است 

زنی که خودش وجنس خودش رو عاجز و ناتوان میدونه وفکر میکنه اساسا زنها بدون مردها نمیتونن کاری انجام بدن شلخته است 

زنی که بجز غذاپختن و خونه تمیز کردن و فکر کردن ب شوهرش هیییچ مشغولیت دیگه ای نداره شلخته است

زنی که دهن بینه کتاب نمیخونه و سوادخودشو(سواد دلنشگاهی منظورم نیست) تو دایین ترین حد نگه میداره شلخته است

زنی ک فکر میکنه زیبایی های زنها فقططط محتص مردهاست و اگر زنی به خودش رسیده و مرتبه قطعا برا جلب توجه مردهاست شلللخته و نادان و کودن است 

زنی که بلد نیست ارزش خودشو بدونه و خودشو دوست داشته باشه و برا خودش عزت و احترام قائل نیست شلخته است 

دوستان ببینید وم نمنظور اسی رو متوجه شدم 

شلختگی لژوما بهم ریختگی و اشفتگی فسزیکی نیست 

من اینطوری برداشت کردم زنی که این ویژگی ها رو داشته باشه شلخته ی زوحی هست 

یعنی خویشتن داری ، بژرگ منشی و عدم دخالت تو زندگی دیگران و .... اینجور چیزهاش تو مغزش در چای صحیحی قرار ندارند. 

یجوزایی ی کلمه کنایی بود