2777
2789

کجاش مشکوک ؟

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

س دادا نه مشکوک نی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

بخاطر اینکه اسم شماره کارت زنه شک کردی؟

خو یدرصد فک کن طرف شماره کارت زنش داده

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه بعد اسم شماره کارت زنه بعد اینجوری حرف زدع باهاش

خو طرف پول لازم داره گفته بزن به این کارت 

اگر مثلا طرف  می‌گفت ک  این شماره کارتمه 

یا این شماره کارتشه بزن بهش 

مشکوک بود 

حالا شماره کارت معلوم نیست واسه مامان طرفه یا زنشه 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
دقیق نگاه کن همینجوری گفته

گفته اگر داشتی به این شماره کارت بزن با این اسم ...

پیامک بعدی گفته چون پیام نمیره به طرف پیامک بانکیش غیر فعال هستش 

بهم بگو که زدی  ! 

طرف هم که مرد 

و اون چیزی که تو فکرت هست هم این متن ربطی به اون داستان ندارع خیالت راحت