2777
2789
عنوان

تبلیغات نی نی سایت

453 بازدید | 15 پست

تا حالا کسی از چیزهایی که  توی نی نی سایت تبلیغ میشه خریداری کرده ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که غیر از نوشته ها چیزی نمیبینم

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

سلام

آموزش حذف تبلیغ:

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🟪 اگر هم گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی تنظیماتش و قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147/آموزش-مسدود-کردن-کامل-تبلیغات-اینترنتییوتیوبآپاراتنی-نی-سایت-در-ویندوز?postId=304743087

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703/مسدود-کردن-تبلیغ-های-نی-نی-سایت?

page=1

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542/

اموزش

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خواهر گرامی 

قسمت و تقدیر بحثش خیلی طولانی و پیچیده است.

شما با خواست و اراده خودتون در طول خواست و اراده خدا به خواسته هاتون می‌رسید.یعنی اراده ما در طول اراده خداست.

اگه براتون جالب بود بدونید بگین ادامه بدم اگه نه که فقط ناراحت میشم یه خانم مومن مثل شما مسایل اعتقادی رو بلد نباشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خواهر گرامی قسمت و تقدیر بحثش خیلی طولانی و پیچیده است.شما با خواست و اراده خودتون در طول خواست و ار ...

پذیرش قسمت و تقدیر به مفهموم جبر مطلق هست و قبولش ما را مبدل به موجودی بی اراده و منفعل  میکنه که همچون عروسک خیمه شب بازی چرخیده میشویم 

. فلسفه اسلام جبر مطلق رو قبول نداره . اراده مطلق هم قبول نداره . بعضی امور ما جبر هستن بعضی اختیار.  

پدر شما پولدار باشه یا فقیر جبر است ولی پدر شوهر شما پولدار باشه یا فقیر اختیار است . 😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

پذیرش قسمت و تقدیر به مفهموم جبر مطلق هست و قبولش ما را مبدل به موجودی بی اراده و منفعل میکنه که هم ...

دقیقا درست میگین اسلام امر بین امرین رو قبول داره.

ما با اراده خودمون با قدرت تصمیم گیری بهترین قضا و قدر یا همون قسمت رو برای خودمون رقم می‌زنیم. 

اون قسمتی که دوستان میگن اشتباهه که ظاهراً شمام معتقدین.احسنت.سوالی داشتین بپرسید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دقیقا درست میگین اسلام امر بین امرین رو قبول داره.ما با اراده خودمون با قدرت تصمیم گیری بهترین قضا و ...

من برای پاسخ سوالاتم به منابع معتبر مراجعه میکنم و از گرفتن پاسخ از افراد ناشناس اجتناب مینمایم . 

من برای پاسخ سوالاتم به منابع معتبر مراجعه میکنم و از گرفتن پاسخ از افراد ناشناس اجتناب مینمایم .

کار خوبی میکنید.

دقیقا درست میگین اسلام امر بین امرین رو قبول داره.ما با اراده خودمون با قدرت تصمیم گیری بهترین قضا و ...

برادر سوالی داشتم

اگر همسایه ات خانه ات را غصب کند،پدرت را بکشد،بر ناموست تجاوز کند واختیار زندگی شما را در دست بگیرد و همان شخص با اقوام خود درگیر و کشته شود،آیا برایش مراسم یادبود میگیرید؟در صورتی که اجازه برای مراسم یادبود پدر نداشته باشی؟

لطفن منطقی و بدون تعصب جواب بدین.سپاسگزار میشم

من از یک خانواده ی معتقد و مقید هستم.ذهن درگیری دارم🙏

چه قشنگ توضیح دادی💪👍داستانش چیه؟خواهر من

داستان نداره خواهر نازنینم . 

برادر سوالی داشتماگر همسایه ات خانه ات را غصب کند،پدرت را بکشد،بر ناموست تجاوز کند واختیار زندگی شما ...

این پرسش و پاسخ ها از بهترین عبادات است 

اگر بنده بخواهم مغرضانه پاسخ بدم یا کوتاهی کنم پس ماجور نیستم 

پس قطعا بدون غرض و مرض پاسخ خواهم داد 

گرفتن مراسم یادبود برای عزیزان ثواب دارد ولی واجب نیست 

شرکت در مراسم یادبود یا همان فاتحه ک

خوانی برای شرکت کننده ها ثواب دارد اما واجب نیست 

پس می‌شود شما مشارکت نداشته باشی چه به عنوانی صاحب عزا چه مهمان 

آن جرم های که شما گفتین ممکن است ایمان آن شخص را گرفته باشد حین مرگ یعنی آن شخص بدون ایمان مرده باشد و آنوقت دیگر جتی فاتحه هم برایش موثر نخواد بود 

حالا وظایف ما به عنوان بازمانده چیست؟ ما وظیفه داریم آن شخص را در قبرستان مسلمانان دفن کنیم و احکام اسلام را پیاده کنیم مثل همان کفن و دفن 

اگر ابهامی بود و یا سوالی بود در خدمتتون هستم

این پرسش و پاسخ ها از بهترین عبادات است اگر بنده بخواهم مغرضانه پاسخ بدم یا کوتاهی کنم پس ماجور نیست ...

جواب شما کاملن شیوا دور از هیچ تعصبی بود.سپاس

حالا اگر دامنه سوال وسیع تر شود،یعنی همسایه،کشور همسایه باشد و پدر همان فرمانروای کشور باشد،آنگاه چه؟

در مراسم یادبود کسی که کشور را غصب کرده و فرمانروای آن را کشته و راویان را دستور داده که از آن فرمانروا به نیکی یاد نشود و فقط از ما به نیکی یاد شود و دور مزارش دیوار کشیده شود تا کسی به زیارتش نرود،آیا رفتن درست است؟

بر سر دوراهی افتاده ام.لطفن راه درست🙏