2777
2789

تو رو خدا محتاج دعایم

گره تو کارمه

آبروم در خطره

نیش زبون بقیه داره خفم میکنه

تو رو خدا التماس دعا

محتاج دعای خیرتونم❣

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

عزیزممم 

ان شاءالله که حضرت فاطمه برات ابرو بزاره و ابروت رو حفظ کنه😘💗

برات صلوات فرستادم💚

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزممم  ان شاءالله که حضرت فاطمه برات ابرو بزاره و ابروت رو حفظ کنه😘💗 برات صلوات فرستادم💚

ممنونم عزیزم باور کن گریه امونم نمیده

تو رو خدا دعای خیر کن برام

دعا کن به زودی ختم به خیر بشه

محتاج دعایم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم به نیت حل مشکلت  حمد خوندم و نصر و کوثر و توحید و صلوات و آیت الکرسی ❤ الهی بزودی زو ...

سلام عزیز دلم

خیلی ممنون ازت

چجوری تشکر کنم

محتاج دعایم💕

الهی آمین🤲

حمد و صلوات خوندم براتون انشالله حاجت روا بشید به حق امام حسن عسگری💚 التماس دعا

ممنونم ازت عزیزم

محتاج دعایم❣

انشاالله حاجتروا شی🤲