2777
2789

تازگی نه ،من چند سال قبل رفتم تفاوت قیمت ها زیاد بود،بعد دوباره دو سه سال قبل رفتم قیمت ها همین قیمت های تهران بود لباس اینا که اصلا با سلیقه مون جور نبود ولی به هرحال یا بنجل و فیک و ارزون ،استثناها هم برند و گرون قیمت هم  دقیقا مثل تهران

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خوبه همه قیمت و همه جوره انواع لباس همه تنوع داره قیمت ها تنوع داره ی بافت تو بانه گرفتم 400همین 15روز پیش رفتم

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

اینکه میگن قیمتها دیگه تفاوتی با جاهای دیگه نداره درسته؟

والا نمیدونم 

ولی مثلا لوازم ارایشی هاش خیلی ارزون بود بعضی از لباس هاشم خدایی ارزون بود من ی هودی گرفتم از اونایی که خیلی گرمه 430خیلیی تعجب کردم گفتم تا بذم تو اقاعه میگه هودی ها همه 600به بالا چون واقعا هم جنسش عالیه هم گرمه واقعا ارزید 430تومن

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

والا نمیدونم ولی مثلا لوازم ارایشی هاش خیلی ارزون بود بعضی از لباس هاشم خدایی ارزون بود من ی هودی گر ...

بری پیش سینا ۳ و نالی شاپ و رویال قصر الان هودی از یه تومان کمتر نمی دن ولی خدا وکیلی کیفیت این سه جا عالیه عالی