2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ارامش بخشه فقط بایستی بیشتر تمرین کنی

خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه شرایطشو ندارم گوشیم پره از صداهایی که از خودم ضبط کردم الان تو آپارتمان روم نمیشه صدا خیلی واضح می‌ره تو خونه همسایه ولی دیشب بعد خیلی مدت دلم کشید اینو ضبط کردم اونم با شرایط خاص صدام اینجا شفاف نیست صدام بیشتر بدرد دکلمه خوانی میخوره نه دوبلوری فکر کنم منظورت این بود دکلمه خوانی ؟

🤍
خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه شرایطشو ندارم گوشیم پره از صداهایی که از خودم ضبط کردم الان تو آپارتمان ...

اره دکلمه هم خوبه یا مثلا کتاب صوتی کار کنی.برا دوبلوری هم میشه با تغییر ریتم احتمال.درکل مستعده صدات .اره خب تو آپارتمان خب پخش میشه میشنون

اره دکلمه هم خوبه یا مثلا کتاب صوتی کار کنی.برا دوبلوری هم میشه با تغییر ریتم احتمال.درکل مستعده صدا ...

اگه بشه که خیییلی خوبه چون واقعا بهش احتیاج دارم هم به علاقم میرسم هم پول درمیارم کاشکی بشه کجا باید تست بدم برای کتاب صوتی و اینجور چیزا ؟؟

🤍
اگه بشه که خیییلی خوبه چون واقعا بهش احتیاج دارم هم به علاقم میرسم هم پول درمیارم کاشکی بشه کجا باید ...

خب اگهی هست تو ای اینستا توی دیوار تو روزنامه همشهری که همشهری انلاین میتونی سرچ کنی

خب اگهی هست تو ای اینستا توی دیوار تو روزنامه همشهری که همشهری انلاین میتونی سرچ کنی

اینستام ف      یلتره فیلت   ر      شکن رایگان هم رو گوشیم نصب نمیشه متاسفانه دیوار هم که اعتماد زیادی بهش ندارم حالا ببینم چیکار میتونم بکنم ممنونم 

🤍