2777
2789

نقدیایی که کارمیکنه رو میده به باباش و الکی به من میگه سوده پولشونه و میدونم که داره دروغ میگه(فهمیدم از تو پیامکاش واینا.... واکنش من چی باشه چی بگم اصن داره عملا از حق من میزنه و این پولارو فک کنم پس انداز میکنه یا نمیدونم چی.... شما بودین چیکارمیکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پدرش وارد جنگ میشدم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

جای شما نیستم و واااااقعا نمیدونم اون لحظه واکنشم چی میبود اماااااا بعداینکه اروم شدم تااااامیتونستم براش خرج میتراشیدم لباسای انچنانی طلا کفش خرید مسافرت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خب ازش بپرس چرا این کارو میکنه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شوهر خیلی از این موارد داره 

مثلا رقم صدتومن به بالا رو میگفت مغازه بغل کارت بکشن و بعد میرفت شب به شب یا چندروز یکبار باهاش حساب میکرد میگرفت میداد پدرش 

و خرده ریزها مغازه خودمون کارت میکشیدن!!!