2777
2789

پارسال ی بار حامله شدم پوچ بود امسال هم خرداد ماه سقط داشتم تو دوماهی رفتم قلبش میزد رشدش کم بود اما بعد دو هفته سردرد شدید و خونریزی و ایست قلبی جنین 

کیا تو این شرایط بودن حالا دیگه میترسم راهنمایی کنین چکار کنم؟؟؟

من اینجوری شدم یعد از آزمایش متوجه شدم کمبود شدید ویتامین دی دارم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هم برو ازمایش ژنتیک   هم همسرت ازمایش اسپرم بده بعد اقدام کن خونرسانی به جفت کم باشه ه ...

خودم ی سری آزمایش دادم اما ژنتیک نه دکترم رفتم چیزی نگفت اما برای همسرم آزمایش اسپرم‌نوشته هنوز نداده

پیش کدوم‌ دکتر میری گلم ؟؟ منم دقیقا همینطور شدم. پارسال پوچ بودم الانم چند روزه توی ۸ هفتگی ایست قل ...

سلام رفتم پیش رامش مشکوری برای همسرم از اسپرم نوشت نرمال بود یه سری دارو به همسرم داد داروهای تقویتی ساده که شامل جنسینگ و الکارتنین بود و خودم هم براش ول من خریدم بمن هم ویتامین آ و فولیک اسید داد گفت اقدام کن و اینکه اول پریودی بیا رفتم بهم دگزا و لتروزول داد از هول پریودی بخورم اما دیگه واقعیتش من دگزا نخوردم چون ترسیدم پوکی استخوان هم بگیرم

پیش کدوم‌ دکتر میری گلم ؟؟ منم دقیقا همینطور شدم. پارسال پوچ بودم الانم چند روزه توی ۸ هفتگی ایست قل ...

و گفت ۱۲ پریودی بیا منم بهش گفتم تخمک گذاری من زودتر ولی اون به‌کار خودش اطمینان داشت منم هرچی گفت استرس دارم گفت هیچی نمیشه من نگهش میدارم ولی من دیگه نرفتم خودمم ی سری ازمایش دادم تیروئید و قند پرولاکتین غلظت خون و...مشکلی نبود ی سری هم گفتن برو ازمایش ایمنی انعقادی من نرفتم و میگفت که این جور مشکلها بخاطر ضعف اسپرم و اینکه اونا که اونجا بودن گفتن روز ۱۲ پریودی ی کیت بهت میده میری با ادرار چک میکنه اگه دوتا خط بشه میگه برو بخواب تا فولیکول آزاد کنم بعدشم میگه برو اقدام ..