2777
2789

درسم جلوتر بلدم اما نمیخوام داوطلب بشم 

فقط گوش میدم اگه معلم پرسید میگم یا اگه مجبور باشم ارائه بدم

قید همه دوستامم میزنم یه رمان میبرم زنگ تفریح ها میخونم یا درسامو مرور میکنم 

چون یازدهم دهمم به باد رفت چون وارد حواشی شدم  

و من انرژیم تحلیل میره وقتی با بقیه صحبت میکنم از بس درونگرام و واقعا حرف زدن با بقیه سردرد خالصه واسم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن برای خودت دوست پیدا کنی 

الان متوجه نمیشی ولی بعد ها میفهمی که داشتن دوست توی زندگی از اوجب واجباته 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
سعی کن برای خودت دوست پیدا کنی  الان متوجه نمیشی ولی بعد ها میفهمی که داشتن دوست توی زندگی از ...

دوست خوب و درسخون خوبه باعث پیشرفتت میشه اما باید درسخون باشه توی درس به هم کمک کنین 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

انسان موجودیست اجتماعی 

درونگرایی به جای خود منم درونگرام

اما آدمای درونگرا فقط تعداد دوستاشون خیلی معدوده مثلا یک نفر یا دو نفر 

نه اینکه کلا دوست نداشته باشن 

اونوقت با همون یکی دونفر میتونن تا قیامت حرف بزنن و‌خسته نشن

عزیزم شاید مشکلت چیز دیگه ایه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
وواقعا؟  بعضیا رو میبینم ما همه حرف میزنن من واقعا حالم بد میشه تو این دور و زمون همه پز میدن ...

من ارزش خودمو در حدی نمیدونم ک با هرکی ک اومد حرف بزنم..میدونی چی میگم؟ :) 

خودمم دقیقا همین قصد رو دارم فقط پیشخوانی نکردم 

و کلا با یکی دو نفره ک حرف میزنیم گاهی...اونم میخام کمترش کنم اعصابم نمیکشه...منم زود انرژیم تموم میشه

عزیزم کار خودتو بکن نظر چرا میخای

ب عنوان یکی ک با همهههه حرف میزنه خب من درکت نمیکنم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

منم از روابطم تو مدرسه پشیمونم، اگه به گذشته برگردم با هیچکس دوست نمی‌شم

منم واقعا جز اینکه وارد حاشیه میشم و الکی ذهنم مشغول میشه هیچی نداره واسم 

بعد نمیتونم خودمو بذارم‌تو منگنه هم درس بخونم هم روابطم خوب کنم