2777
2789
عنوان

دوستم...

88 بازدید | 3 پست

من با اون دوستم خیلی صمیمی بودم و هر روز بهم زنگ میزد و پیام می‌داد و ...حتی اگر من زنگ نمیزدم هم پیگیر میشد و خودش میومد پیام میداد و زنگ میزد و ...بعد از یه مدت فهمیدم که مشکلات زندگی شخصیش مثل من بوده و ...از اونجا صمیمیتمون خیلی بیشتر شد و بیشتر حرف میزدیم.یه روز پیام داد و حالمو پرسید و ...بعدشم که جوابشو دادم پیامو خوند ولی دیگه جواب نداد.۲،۳ روز گذشت و تعجب کرده بودم که چرا زنگ نزد و ...البته خودم گفتم شاید نمیخواد باهام حرف بزنه و گفتم منم مزاحمش نشم ولی ۱ هفته گذشت،۲ هفته گذشت تا رسید به ۱ ماه و نیم که دیگه هیچ پیامی نداد و هیچ زنگیم نزد.من خودم هیچوقت به کسی زنگ نمیزنم وقتی بهم زنگ نمیزنه چون احساس بدی میگیرم و همیشه میگم اگر خودش دلش تنگ شه زنگ میزنه و ...بهش زنگ نزدم تا چند روز ولی خیلیییییی دلم واسش تنگ شده بود.دیگه همه چیزو کنار گذاشتم پیام دادم بهش بعد ۲ دقیقه خوند پیامو نوشتم چقدر بی معرفتی و ...سریع جواب داد و نوشت من مگه چیکار کردم و ...بعدم گفت یکی از دوستام اینجاست ولم نمیکنه و دیگه رفت و حتی خداحافظی هم نکرد.الان ۱ هفته از اونم گذشته ولی بازم هیچ پیامی نداد.لطفا نگید آویزونشی و ...اون همیشه خودش پیام میداد و زنگ میزد و خیلیییی دوسم داشت منم دوسش داشتم ولی یهو سرد شد با اینکه هیچ دعوایی نکردیم و هیچ چیز بدی بهش نگفتم بی دلیل یهو اینجوری شد که نه زنگ زد و نه پیام داد و وقتی هم من پیام دادم خیلی سرد و خشک جوابمو داد منم از شدت حرص دیگه پیام ندادم.یعنی چی شده چرا با من اینجوری شد؟

قوی تر از دیروز💙🦋

منم بخاطر همین اتفاقا که برام میوفته هیچ وقت با کسی صمیمی نشدم 

منم مثل شما برام اتفاق افتاده  این به خودم میگم که  اونا خود درگیری دارن 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
منم بخاطر همین اتفاقا که برام میوفته هیچ وقت با کسی صمیمی نشدم  منم مثل شما برام اتفاق افتاده& ...

به خدا انقدر دوسم داشت که شاید خواهرشو انقدر دوست نداشت ولی یهو سرد شد باهام بی دلیل و حتی نگفت مردم یا زندم

قوی تر از دیروز💙🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.