من با اون دوستم خیلی صمیمی بودم و هر روز بهم زنگ میزد و پیام میداد و ...حتی اگر من زنگ نمیزدم هم پیگیر میشد و خودش میومد پیام میداد و زنگ میزد و ...بعد از یه مدت فهمیدم که مشکلات زندگی شخصیش مثل من بوده و ...از اونجا صمیمیتمون خیلی بیشتر شد و بیشتر حرف میزدیم.یه روز پیام داد و حالمو پرسید و ...بعدشم که جوابشو دادم پیامو خوند ولی دیگه جواب نداد.۲،۳ روز گذشت و تعجب کرده بودم که چرا زنگ نزد و ...البته خودم گفتم شاید نمیخواد باهام حرف بزنه و گفتم منم مزاحمش نشم ولی ۱ هفته گذشت،۲ هفته گذشت تا رسید به ۱ ماه و نیم که دیگه هیچ پیامی نداد و هیچ زنگیم نزد.من خودم هیچوقت به کسی زنگ نمیزنم وقتی بهم زنگ نمیزنه چون احساس بدی میگیرم و همیشه میگم اگر خودش دلش تنگ شه زنگ میزنه و ...بهش زنگ نزدم تا چند روز ولی خیلیییییی دلم واسش تنگ شده بود.دیگه همه چیزو کنار گذاشتم پیام دادم بهش بعد ۲ دقیقه خوند پیامو نوشتم چقدر بی معرفتی و ...سریع جواب داد و نوشت من مگه چیکار کردم و ...بعدم گفت یکی از دوستام اینجاست ولم نمیکنه و دیگه رفت و حتی خداحافظی هم نکرد.الان ۱ هفته از اونم گذشته ولی بازم هیچ پیامی نداد.لطفا نگید آویزونشی و ...اون همیشه خودش پیام میداد و زنگ میزد و خیلیییی دوسم داشت منم دوسش داشتم ولی یهو سرد شد با اینکه هیچ دعوایی نکردیم و هیچ چیز بدی بهش نگفتم بی دلیل یهو اینجوری شد که نه زنگ زد و نه پیام داد و وقتی هم من پیام دادم خیلی سرد و خشک جوابمو داد منم از شدت حرص دیگه پیام ندادم.یعنی چی شده چرا با من اینجوری شد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.