2777
2789

دخترم دوسالو نیمشه جدیدا رو شکم دراز میکشه اونجاشو محکم به زمین میماله(خود ار ضا یی(میکنه 

نمیدونم چیکار کنم دعواش کنم بزنمش بترسونمش چیکار کنم هر چی هم به زیون بهش گفتم اگه اینکارو یکنی بدنت اوخ میشه و دیگه نمیتونی جیش کنی نمیفهمه 

نه تنها تو خونه هر جا باشیم امروز جلوی پدرم اینکارو کرد پدرم نفهمید داشتم چایی میخوردم تا دیدم داره این کارو میکنه چایی پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم بعد مجبور شدم بزور دستشو بگیرم ببرم دستشویی تهدیدش کنم که اگه دوباره انجام بده کتک میخوره .

اگه هم میخواید بگید بچه ۲ ۳ ساله حس نداره و لابد عفونتی چیزی گرفته اصلا عفونت و اینا نداره خارش نداره بدنش 

اگه هم میخواید بگید لابد چیزی از من یا پدرش دیده اونم خیر ندیده چیزی 

وقتی هم در حال اینکار باشه و صداش کنم همونجوری خودشو سفت میگیره و گریه میکنه و میگه من میخوام دردم بگیره یعنی منظورش اینه دعواش نکنم و بزارم کارشو بکنه و اسم اون حرکتو نمیدونه فقط میگه دردم میگیره  انگار خوشش بیاد 

توروخدا بگین چیکار کنم چجوری رفتار کنم که کارش از سرش بیوفته 

بنویسین میام میخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی 3 ساله خود ارضایی امکان نداره

بخون تو اینترنت اکثر دختر بچه ها تا ۵ سال این کارو میکنن تا اون سن یا یادشون میشه و انجام نمیدن دیگه یا هم عادت میکنن به انجامش 

دختر خواهر منم همینطور بود خواهرم پیش روانشناسم رفت گفته بود باید اونقدر وقتشو پر کنی تا وقت نکنه اینکارو انجام بده هر چی جلوشو بگیری بدتره 

حتی تا هش نه سالگیم خواهرم گاهی میدید اینکارو انجام میداد ولی چکن بچه خیلی آروم و حرف گوش کنی بود خواهرم باهاش صحبت کرد  و کم کم دیگه انجام نداد البته اگه تو تنهاییشون انجام بدم دیگه کاری از دست ما برنمیاد

داره بازی میکنه بهش محل نده اگه بهش اهمیت ندی فکر کنم خیلی زود از سرش بیفته

نه یکی دوروز هیچی نگف اما انگار خوشش اومده و تا یه لحظه هواسم بهش نباشه و دراز کشیده باشه رو زمین اینکارو میکنه میدونم هر چی بیشتر بهش بگم انجام نده اون بدتر انجام میده اما بی محلی به این موضوع هم نمیشه کرد 

بچه ی 3 ساله خود ارضایی امکان نداره

چرا امکان داره

اسی حتما برو روانشناس 

یه روانشناس خوب و معتبر اگه خانوم باشه خودت راحتتر باهاش صحبت میکنی و بهتر میتونه با بچت ارتباط بگیره

دختر خواهر منم همینطور بود خواهرم پیش روانشناسم رفت گفته بود باید اونقدر وقتشو پر کنی تا وقت نکنه ای ...

اره از همین میترسم از من بترسه و جلوی ما انجام نده و عوضش قایمکی انجام بده روانشنای تلفنی هم صحبت کردم گفت بچه ها اکثر انجام میدن یا از سرشون میوفته یا عادت میشه براشون و با اجبار و تهدید نمیتونی خوبش کنی و باید قبول کنی که جزو رشدش هست و اگه خیلی حساسی با دارو حسشو از بین میبریم که کمتر حس داشته باشه و منم نخواستم دارو درمانی بشه 

• والدین این رفتار را باید به عنوان بخشی از مراحل رشد و نموی کودک بپذیرند و با آن بصورت طبیعی برخورد کنند.
  • زمینه های فرهنگی و مذهبی خانواده نیز باید در نظر گرفته شود. کسب تاریخچه ای در مورد زمان و محل خود ارضایی و نحوه پاسخگویی والدین به این رفتار کودک مفید می باشد. والدین باید از رفتارهای ترساننده و خشن منع شوند زیرا ممکن است کودک را به سایر رفتارهای مضر وادار کند.
  • نیازی نیست که مادر هروقت می بیند بچه دستهایش را به سمت ناحیه تناسلی می برد، دستهای او را چک کند و مثلا بگوید: دستهاتو بیار بالا ببینم. و یا او را از دمر خوابیدن و خوابیدن روی شکم منع کند. بلکه پرت کردن حواس کودک از این رفتار و مشغول کردن او به کارهایی که دستهایش را مشغول نگه می دارد ، توصیه می شود.
  • کودک باید بفهمد که این رفتار جامعه پسند نبوده و نباید آن را تکرار کند. این ادراک باید در محیطی آرام و بدون ترس ایجاد شود.
  • همچنین چون خستگی و تنهایی و بی توجهی علت شایعی برای این رفتار در کودک است مادر می تواند وقت بیشتری برای او گذاشته و او را بیشتر در آغوش بگیرد.

متاسفانه چون حسش کرده و بهش لذت داده مدام تکرار میکنه سعی کن سرشو گرم کنی اینجور مواقع وقتی دیدی داره اینکارو میکنه سریع برو خوراکی که دوست داره بیار نمیدونم ببین چه چیزهایی حواسشو پرت میکنه این یه دوره ای هست اکثر بچه ها دارن فقط خودت باید خوب مدیریت کنی تا یادش بره با دعوا و کتک بلکه بدترم میشه میخوای با یه مشاور کودکان مشورت کن 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱