2777
2789

من دیپلم و تی تی سی زبان انگلیسی دارم نمیگم مسلطم بد نیست زبانم...شرایط مالیم خوب نیست دوتا دختر کوچیک دارم یه شرکتی پیدا کردم میگه باید بتونی خوب صحبت کنی و با تجار بین المللی مذاکره کنی دوشنبه هم بیا برای مصاحبه ته دلم خیلی ناامیدم چون میدونم رد میشم ولی چیکار کنم قبول شم بچه ها😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه چیزی میتونه نجاتت بده، اعتماد بنفس! خودت رو لایق این موقعیت بدون و اصلا استرس نداشته باش موقع مصاحبه، خیلی محکم به مصاحبه کنندت با اعتماد بنفس بالا و خوشرویی بگو من استعداد و لیاقت اینکارو دارم و هیچوقتم به کمتر ازین کار راضی نمیشم ، اگر گفتن یه خورده مشکل زبان داری بگو بله چون مدتی میشه مدرک زبانم رو گرفتم و همونطور که میدونید زبان فراره ، یه مدت که تو پوزیشن کاریم قرار بگیرم مسلما یادآوری میشه برام و ارتقا پیدا میکنم ، و حتما تاکید کن که برنامت اینه که روی پیشرفتت توی زبان کار کنی و توی آزمون آیلتس سال بعد میخوای شرکت کنی ، ببین مهمترین مسئله ای که مصاحبه کننده بهش توجه میکنه اول اینه که به اعتماد به نفست توجه میکنه، بعد به این موضوع که چقدر خودت رو لایق این پست و جایگاه میدونی؟ بعد به این موضوع که برای پیشرفت توی شغلت چه کارهایی میکنی ؟ سعی کن یه مانتو شلوار رسمی بپوشی و خیلی شیک و تر و تمیز بری واسه مصاحبه ، با صدای محکم و رسا صحبت کن، با صدای بلند سلام و احوالپرسی کن و خودت رو قوی نشون بده، برخوردتم دوستانه و خیلی مودبانه باشه ، امیدوارم موفق باشی 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است