2777
2789
عنوان

بازگشت ب اعتیاد

1644 بازدید | 68 پست

۱۵ ساله متاهلم از همون ابتدای ازدواج متوجه شدم ک کم و زیاد همسرم تریاک مصرف میکنه. گذشت و گذشت ک ۵ سال شدیدا افتاد تو دامش و دنبالش ورشکستگی و بدبختی و ....بود. با سختی ترک کرد و منم خوشحال و باز زندگی رو ساختیم . چن روز پیش اتفاقی ی بسته تو جیبش دیدم دنیا رو سرم خراب شده گیجم موندم چیکار کنم. فعلا ک نگاشم نکردم چ برسه ب حرف. تصمیم دارم پشتوانه مالی رو محکم کنم تا باز همه رو نباخته. ولی بین دو راهی موندم ک حق طلاق رو بگیرم ازش یا مهریه رو 

خیلی حال روحیم داغونه. ب خاطر بچه هام و حمایت نکردن خانوادم باید بمونم تو زندگیم. آقایون گروه اگه میخونید بگید چرا باز رفته سمتش😔ما اینهمه سختی کشیدیم ک باز به ارج ببرمش و بشه آقای خودش ک همه بهش احترام میزارن . نمیخوام باز بدبخت شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته 

ببرش کمپ

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
سری قبل خودش ترک کرد کمپ ب هیچ وجه نمیره. الانم بعد چن سال تازه دیدم مطمئن نیستم کشیده یا نه

خودش ترک کرده معنی نداره عزیزم

اگه، کمپ، نرفته احتمال زیاد پس تو این سالا هم میکشیده، و شما متوجه نشدی

متاسفانه ترک تریاک سخته و تقریبا اینکه، خودت ترک کنی محاله

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
اره میره خدا رو شکر

اگر میدونی مجدد میتونی ازدواج کنی و زندگی بهتری داشته باشی جدا شو وگرنه بنظرم با همین آقا بساز منتهی مهریه تو بگیر و پول زیاد پس انداز کن 

بزار بکشه به خودش آسیب میزنه بخای خیلی حرص و جوش بخوری پیر میشی زود توام برای خودت زندگی‌ کن 

[QUOTE=311353338]اگر میدونی مجدد میتونی ازدواج کنی و زندگی بهتری داشته باشی جدا شو وگرنه بنظرم با همین آقا بساز منتهی ...[/QUOTE

ن جدا ک اصلا نمیتونم و نمیخوام بشم چون بچه هام خیلی آسیب میبینن. خودمم فعلا دارم فکر میکنم عاقلانه تصمیم بگیرم حق طلاق یا مهریه. ولی میدونم نباید پول تو دستش بزارم انگار یاغی شده

خودش ترک کرده معنی نداره عزیزم اگه، کمپ، نرفته احتمال زیاد پس تو این سالا هم میکشیده، و شما متوجه ن ...

دنیا رو سرم خرابه بخدا فکر اینکه این همه سال یعنی میرفته میکشیده دیوونم میکنه