2777
2789
عنوان

خانمای شیرده لطفا بیاید

143 بازدید | 17 پست

سلام دوستان  نوزاد دوماهه دارم شیر خودمو میخوره اونم بیشتر سینه راستم رو الان از دیشب درد شدید تورم بخصوص زمان مک زدن اوایلش دارم خیلی  نگرانم الان چند مسئله  هست اول اینکه  کیست پستان دارم و تا الان اینجوری درد نداشتم دوم امروز پریود شدم  و سوم رو سینه میخابم  بنظر شما این درد از چیه تو نت سرچ کردم نگران عفونت پستانم ولی هسچ ترشح چرکی ندارم خیلی نگرانم لطفا اگه تجربه  دارید بگید متشکرم 

من توشیردهیم تجربه داشتم اوایل که شیرزیادبود موندتوسینه زیربغلم کلی ورم کرد وسفت شد خودمم تب ولرزشدیدکردم رفتم دکتر،دکتردارودادکه عفونت نکنه و گفت حتی اگه بچه نمیخوره یاکم میخوره یه وقتایی،نذارشیربمونه توسینه،بدوشش بریز دور

من توشیردهیم تجربه داشتم اوایل که شیرزیادبود موندتوسینه زیربغلم کلی ورم کرد وسفت شد خودمم تب ولرزشدی ...

الان چکار کنم بنظرت شیرمو مرتب میخوره دیروز خابم میومد شیر خشک دادن من خابیدم  شبش شیرش دوشیدم الانم بدوشم 

خوب میشه نیاز نیست برم دکتر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چکار کنم بنظرت شیرمو مرتب میخوره دیروز خابم میومد شیر خشک دادن من خابیدم  شبش شیرش دوشیدم ...

بنظرم برودکتر

کلا اوایل خیلی وحشتناکه ادم همش استرس داره بروازنگرانی درمیای

وقتی شیر میدی سینه ت خالی میشه؟! چند بار با همون سینه ت شیر بده من فکر می کنم شیر می مونه که سفت میشه و دردناک.. باید کامل ازش شیر بدی

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

تورم و سفت شدنش از زیاد شدن شیرته دیگه که مونده و ندادی بهش . بدوش و بده بخوره درست میشه . و سعی کن تعادل داشته باشی نوبتی شیر بده وگرنه یکی بزرگ میشه یکی کوچیک می مونه . همسایمون هم همین بود غدد شیری یکی از سینه هاش زیادی بزرگ شده بودن .بعد از اون دکتر هم گفت تعادل داشته باش وگرنه بدتر میشه 

الان چکار کنم بنظرت شیرمو مرتب میخوره دیروز خابم میومد شیر خشک دادن من خابیدم  شبش شیرش دوشیدم ...

عزیزم فک کنم بچه اولتون نباشه درسته؟ دوش ابگرم بگیر زیر دوش ماساژ بده اگر تونستی مقداری فشار بده خالیش کن اگرم نه بزار خود بچه بخوره. بعدرو سینه نخواب عزیزم . هرچیزی هم توی نت درست ننوشته اعتماد نکن به نت.کمپرس گرم هم میتونی بزاری

اره خیلی بهترش میکنه.بچه اولته پریود شدی؟؟؟ من ۷ماهشه بچم هنوز پریود نشدم

اره دیگه شانس فردا بچم دوماهه میشه از دیشب دل درد و کمر درد و لکه زیاد دارم میگم ممکنه درد سینم از پریودی باشه؟