2777
2789
استارتر میشه تاپیک بزنی برام بپرسی قوی ترین قرص مسکن چیه.ویروس گرفتم دارم میمیرم از درد تمام بدنم دا ...

شیاف دیکلوفناک

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم همسرم بگیره مرسی ببخش استارتر حلال کن

خواهش میکنم عزیزم این ویروس خیلی بد ویروسیه یک هفته طول میکشه تا خوب شی بخور اکالیپتوس بده

از داروخانه بگیر مثل شربتع ولی نباید بخوریش مسمومیت داره فقط بخور بده خوب میشی

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
خواهش میکنم عزیزم این ویروس خیلی بد ویروسیه یک هفته طول میکشه تا خوب شی بخور اکالیپتوس بده از داروخ ...

هی بدتر و بدتر میشم چون هم بی اشتها هستم هم شبنه روز روی سر بچه هام بیدارم دست تنها.اونا هم گرفتن.نمیتونم ضد تب حتی بخورم چون میترسم خوابم ببره.انقد حالم بده ارزوی مرگ دارم حتی دندونامم درد گرفته .کلا روزای بدی میگذرونم اگه خیالم از بچه هام راحت بود حاضر بودم بمیرم و تحمل نکنم

درخواست دوستی نمیپذیرم
هی بدتر و بدتر میشم چون هم بی اشتها هستم هم شبنه روز روی سر بچه هام بیدارم دست تنها.اونا هم گرفتن.نم ...

خدا نکنه عزیزم این چه حرقیه منم خانوادم گرفتن حتی از کرونا هم بدتره ولی خوب میشی یکم طول میکشه و بدن دردش زیاده فقط

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
خدا نکنه عزیزم این چه حرقیه منم خانوادم گرفتن حتی از کرونا هم بدتره ولی خوب میشی یکم طول میکشه و بدن ...

تحمل درد دخترمو ندارم تازه یکسالش شده 

درخواست دوستی نمیپذیرم
اون عناب ِ

نه همین میوه همین شکلی در عطاری خریدم دم کردم مزه ترش و قرمز رنگ داشت 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
مادربزرگم باهاش رب درس میکرد . مث رب انار میشد مزش فوقالعاده بود

اون ازگیله درگیلان بهش کونوس میگن  رب میپزن شبیه رب انارمیشه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن