2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر میشه تاپیک بزنی برام بپرسی قوی ترین قرص مسکن چیه.ویروس گرفتم دارم میمیرم از درد تمام بدنم دا ...

آمپول کترولاک

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ترکا میگن گیلدیک همون نسترن هست

دقیقا .

هعیی به خودم فشار آوردم اسم ترکیش رو یادم بیاد 

ساغووول

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
استارتر میشه تاپیک بزنی برام بپرسی قوی ترین قرص مسکن چیه.ویروس گرفتم دارم میمیرم از درد تمام بدنم دا ...

شیاف دیکلوفناک،امپول کترولاک،قرص دیکلوفناک خارجی که عالیه 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

مادربزرگم باهاش رب درس میکرد . مث رب انار میشد مزش فوقالعاده بود

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
دقیقا . هعیی به خودم فشار آوردم اسم ترکیش رو یادم بیاد  ساغووول

😘😘

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

کپسول ریفن بگیر از داروخانه قرمز و سفیده

خیلی خوبه

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
شاید زرشکه و. اخته نیست

آره میگم شبیهشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ریفن یا نوافن یا ژلوفن 

من دندون درد یا درد پری و... میگیرم یکی از اینا رو میخورم اگه سرماخوردی قرص سرماخوردگی بخور

نه جیگر اینو از درخت جمع کردن 

ببینش‌ همینه هااا

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰