2777
2789
عنوان

مستاجرا یه سوال دارم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست

یک ماهه قبل صاحب خونه میگه یا کرایشو زیاد میکنه یا میگه خونه رو میخام در هر صورت اگه خواستین بلند شید که باید از همون یک ماه بگردین دنبال خونه خونه هم پیدا شد به صاحب خونه قبلی زنگ میزنید یک مقدار پول ازش میگیرید میفرستین به صاحب خونه جدید مابقی شو بعد اثاث کشی میدید

ما یکماه قبل از تموم شدن موعد به صابخونه قبلی گفتیم اونم گفت موردی ندارد هر موقع بگید پول پیش رو میدم بعد ما رفتیم دنبال خونه پیدا کردیم قرار داد نوشتیم زنگ زدیم صاحبخانه قبلی پول رو واریز کرد به حساب صابخونه جدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یک ماه قبل بهش میگی من میخوام بلندش پولمو حاضر کن 

میکردی خونه پیدا کردی بهش بگو بهت پول بده اونم خونش میزاره واسه اجاره از مستاجر جدیدش پول میگیره بهت پول میده مثلا اگه رهن ۱۰۰ میلیون اولش ۴۰ یا۵۰ میده بعد هی بهت میدش فقط ۱۰ میلیون یا ۵ میلیون نگه میداره برا زمان تخلیه تسویه آب و برق و گاز شارژ 

سلام 

تاییم پایان قرارداد و قرارداد جدید سعی کنید نزدیک هم باشن 

صاحب خونه جدید کل پول رو نمی خواد کل پول زمانیه که کلید میگیرین 

زمانی که نزدیک پایان قراردادتونه میرین املاکی و صاحب خونه باید یه مقدار از پول رو بهتون بده (درصدشو دقیق یادم نیست) و باقی پول هم وقتی میده که کلید بهش تحویل بدین و تخلیه کرده باشین 

برا صاحب خونه شدن منم دعا کن 🌸

شما باید یکماه قبل اتمام قراردادتون به صاحب خونه اطلاع بدید که تخلیه میکنید،وقتی دنبال خونه میگردیدبگید که تاریخ اتمام قراردادتون کیه تا صاحب خونه بعدی اون موقع بهتون کلید بده

تسویه دوستم💖

اشتباه تایپی بود خودمم الان دیدم🤣🤣

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

من صاحبخونم. یماه قبل تخلیه به مستاجرمون میگم فلان مقداره کرایه هستش میمونی یا میری.اگه موند مجدد قولنامه مینویسیم اگه گفت میرم میزاریم بنگاه تا اون یماه ک مستاجر فعلا توخونمونه مستاجر جدید میاد میپسنده و قولنامه میزنیم واسه روزیکه مستاجر قبلی قراردادش تموم میشه

و سرهمون تاریخ تخلیه پول رهن و میدیم و خداپشت وپناهشون و میرن.مستاجر جدیده میادش