2777
2789
عنوان

باید چیز میگفتم؟

235 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها امروز تو مدرسه من کتاب کمک درسی بردم که نکات رو یادداشت کنم معلممون کتاب نداشت (ماهم نداشتیم)گفت کسی نگاه نو داره من دادم بچه ها گفتن وایی تو تابستون حتما درس خوندی و اینا (فقط کتاب گرفتع بودم)گفتم اصن لاشم با نکردم گفتن دروغ نگو و اینا یه سوال پرسی معلم جواب دادم بله تلمیح داره به فلان ایه(ایشم خیلی نعروف ود فک کنم همتون میدونیدش)معلمم گفت خودم نیخواستم بگم تو زودتر گفتیش که خیلی عالیه بعد بچه هااا گفتن وای قرآن خون و فلان و از این چیزا بعد رفتم کیفمو بردار دیدم یکی از همکلاسیام له دوستش گفت این تا دیروز فلان درسش خوب بود الانم قرآن خون شده(منم هیچی نگفتم نمیدونم شوخی بود یا جدی بود )زشت نشد کتاب دادم معلم؟کلاس یازدهمم هستم حس میکنم الکی ناراحت شدم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خونده باشی ب اونا چه اصلا اتفاقا بیشتر بخون بنفعته

چیز مهمی نبود؟هعی میگم کاش کتاب نداده بودم به معلممون

پارسالم معدلم عالی بود

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

چیزی نشده عزیزم ذهنت رو درگیرش نکن.

در هر صورت تو دبیرستان سعی کن زیاد حتی اگه درس خون هم هستی نشون نده بعضیا مسخره میکنن

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو....