2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت فرزند با روش خانگی !!💯

924 بازدید | 17 پست

سلام اولین تاپیک متفاوت هستش اونم از شدت تعجب این تاپیک رو زدم 🧐

تو اینستاگرام یه پستی دیدم که با کلم بنفش تغییر جنسیت رو صد در صد تضمینی آموزش داده ! 

1️⃣کلم بنفش رو خورد می‌کنه می‌ریزه داخل قابلمه 

2️⃣دو تا لیوان آب داخل قابلمه می‌ریزه 

3️⃣می‌ذاره ده دقیقه جوش بیاد 

4️⃣از صافی ردش می‌کنه !

5️⃣آب کلم رو می‌ریزه تو دو تا لیوان شفاف 

6️⃣بعد داخل هر لیوان  ادرار خانوم باردار رو می‌ریزه 

💜اگر رنگ همون‌جوری موند یا بنفش تر شد دختره 

🩷اگر قرمز یا صورتی شد پسره 

(اگر واستون سوال شد چرا دو تا لیوان خودمم نمی‌دونم )

(این که خانوم چند ماهه باشه هم نگفته)

اگر لینک این پست هم خواستید میذارم 😑

شما همچین چیزی شنیده بودید ؟

یا انجام داده بودید ؟

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
تعیین و تغییر جنسیت گه ربطی داشت این تشخیص جنسیته

بله تشخیص جنسیت اشتباه نوشتم 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من انجام داده بودم 

برا من بنفش در اومد دختر بود، واقعااا هم دختر بود🙃

گل سرخم چرا پژمرده حالی ؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری . تو کوچک دلی ، طاقت نداری ! ❄🦋
اره من انجام داده بودم  برا من بنفش در اومد دختر بود، واقعااا هم دختر بود🙃

تو که مجردی 😑

من خودم انجام دادم سبز شد 🧐

🤣🤣

چرا میخندی طرف جدی کلیپ گذاشته بود و کماکان من متعجبم

هیچ کس هم اینجا چیزی نگفت 🤣🤣

چرا میخندی طرف جدی کلیپ گذاشته بود و کماکان من متعجبم هیچ کس هم اینجا چیزی نگفت 🤣🤣

حالا شاید اینو بشه توجیه کرد 

ولی خیلی چیزای برگ ریزونی هست توی اینستا و اینا ک مردم هم بابتشون کلی پول میدن، واسه همین فقط میتونم بخندم 😄 اینجا ب کاربرای اقا جواب نمیدن زیاد مخصوصا اگه همچین تاپیکی زده باشه 

حالا شاید اینو بشه توجیه کرد  ولی خیلی چیزای برگ ریزونی هست توی اینستا و اینا ک مردم هم بابتشو ...

همچین تاپیکی مگه چی بود 🤦‍♂️😂

اینجا آقایون کلا نباید سوال بپرسن 😂😂

همین وکم داشتیم تاپیک تعیین جنسیت بزنید 

نه اون اشتباه نوشتم 

تشخیص جنسیت درستشه!!

مگه تو بارداری؟؟؟ 🤣🤣🤣

😂حالت تهوع داشتم شک کردم 

تخت تاثیر این کلیپ قرار گرفتم 😂

بعد فهمیدم اصلا امکان نداره

😂حالت تهوع داشتم شک کردم  تخت تاثیر این کلیپ قرار گرفتم 😂 بعد فهمیدم اصلا امکان نداره

🤣🤣🤣تو باید رو زنی ک بارداره امتحان کنی 

گل سرخم چرا پژمرده حالی ؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری . تو کوچک دلی ، طاقت نداری ! ❄🦋
🤣🤣🤣تو باید رو زنی ک بارداره امتحان کنی 

والا زن باردار تا دو هفته پیش داشتیم 

اونم که بردار زادم اومد و دیگه نداریم 😂

والا زن باردار تا دو هفته پیش داشتیم  اونم که بردار زادم اومد و دیگه نداریم 😂

😂😂صب کن تا بازم داشته باشین