2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سالهاست این مشکل رو دارم البته برا من زده بود فیبروکیستیک تو سینه هام زیاد هست و همیشه هم درد میکنه

اگه چکاپ شدی نگران نباش

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
فیبرو ادنوم منظورته 

بله فيبرو آدنوم سينه ام درد ميكرد رفتم دكتر گفت داري ولي دردش زياده ميزنه زير بغل كيست كالسيفاسيون ( كلسيم) هم گفت دارم . كيست تخمدان هم دارم يه پكيج كاملم اما آزمايش هرمونم اكيه .. دارم ديونه ميشم 

بله فيبرو آدنوم سينه ام درد ميكرد رفتم دكتر گفت داري ولي دردش زياده ميزنه زير بغل كيست كالسيفاسيون ( ...

اگه من مشکلاتم رو بگم از پکیج هم رد شده🙂🙂🙂

منم دارم

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
خب با دردش چكار ميكني؟ 

تحمل و بی خیالی،قبلا بهم ویتامین ای می‌دادند که زیاده روی تو خوردن این ویتامین هم باعث کبد چرب میشه

منم دارم ولی فقط رفتم عکس گرفتم دیگه دکتر نرفتم براش... دکتر چه دارویی بهت داد

فقط يه سونو دادم دارويي ننوشت  اصلا دلشون نميسوزه و درست راهنمايي  كه نميكنن رفتم پيش منشي خيلي ناراحت بودم گفت منم مشكل داشتم برو پيش متخصص پستان تو نوبت اونم ، حالا ببينم براي فيبرو آدنوم چي ميگه كيست كلسيم هم دارم ، من مشكلم اينه كه درد دارم ، هفته ديگه ميرم نتيجه بهتون ميگم اگر قرصي داد هم ميگم عزيزم 

فقط يه سونو دادم دارويي ننوشت  اصلا دلشون نميسوزه و درست راهنمايي  كه نميكنن رفتم پيش منشي ...

عزیزم استرس نداشته باش میدونم نگرانی ولی هر چی استرس داشته باشی و ناراحت باشی خدایی نکرده بدتر میشه 

من خودمم چند وقته تیر میکشه ولی بی خیالم

هزینه دکتر و عکس و اینا هم خداتومنه

منم قبلا خیلی حرص میخوردم دیگه بی خیال شدم

ممنونم عزیزم لطف میکنی